Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Az alábbiak közül melyik mosoly "kisugárzása" a legszimpatikusabb nektek?
2016. márc. 24. 22:53
2/14 anonim válasza:
A harmadik, mert olyan aranyos, ártatlan lánynak tűnik.
3/14 RRR válasza:
tán a második,mert nem farkasvigyor,de arc és szem nélkül nem igazán lehet véleményt mondani
kor
5/14 anonim válasza:
Nekem a harmadik...mindegyik szép, de a harmadik fogott meg a legjobban, olyan kis bájos-aranyos-titokzatos.:) de igen, igaza van az előttem szólónak, csak mosolyból semmi sem eldönthető
6/14 anonim válasza:
Egyik sem mozgat meg bennem semmit.
7/14 anonim válasza:
2. Mert csak azt érzem jonak..
17F
8/14 anonim válasza:
Az 1. tetszetős, bár egyik sem a legszebb.
A 3.-on csak szerintem áll rosszul az a rúzs?
Arányos szép mosolya van de a rúzs nagyon nem áll jól úgy rajta.
23/F
9/14 anonim válasza:
Egyértelműen a 2., ha szigorúan csak a mosolyt kell nézni. Az elsőnek kint az egész ínye, mint egy lónak, a harmadik meg mintha botoxolva lenne, olyan az arca. Viszont ha egész arcot, vagy az egész nőt néznénk, szerintem az ő lenne a legszebb. Szóval bonyolult.
10/14 anonim válasza:
Az első valami eszméletlen szörnyű és ijesztő számomra.A másodikat egy reklámból szedhetted az agyonretusált arcból kiindulva.A harmadik még tetszetős is lenne,ha nem lenne ilyen idiótán kirúzsozva a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!