Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szintetek jó nő Kálmán Olga?
A stílusa néha kiábrándító, de szerintem jó nő, nekem bejön! Szép arányos testalkat van ! Bár ha az ágyban is olyan fejeket vág mint műsorban az kicsit lelombozó :) Legalább néha elereszthetne egy mosolyt :)
Kedvencem mikor néha a lábait is mutatják, de sajnos az ritka.
Itt mosolyog, de itt is elég merev :)
Nem hiába masszírozzák.
Meg kéne mondani neki, hogy nem neki kell merevnek lennie , hanem a fas(z) nak amit belé raknak :)
Én is masszíroznám, de lejjebb :)
"Ki az a Bogi???"
Ide írkál egy Kálmán Bogi felhasználónévvel ellátott némber és gondolom azért jó nő, mert szereti az anált. Ez a dolog nyitja.
Nem az ideálom, de szerintem jó nő. Inkább a személyisége jön be, hasonló lehet, mint ő:
Én pont fordítva gondolom, a személyisége és a nézetei nemigazán jönnek be de nem rúgnám ki az ágyamból az biztos !
Lehet tőlem akármilyen komcsi párti akár a kezébe foghatná a sarlót és a kalapácsot is, nekem akkor is bejönne. Mások a párt nézeteim, de ha nőkről van szó nem pártok szerint gondolkodok. Remélem megmarad az a jó szokás hogy testhez álló ruhadarabokat adnak rá. Bár ilyen jó cickokat, nem is lehetne elrejteni sehogyan sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!