Kálmán Olga szélsőliberális nézeteket vall?
az egy prozelita, mint ott mindenki
állítólag Kohn Olga volt eredetileg
Lehet.
Én nem szoktam nézni, hogy őszinte legyek. :)
Nekem úgy tűnt. Mondjuk egyszer kissé antiszemitán beszélt Schifferrel. https://www.youtube.com/watch?v=AhCox6hmak4
Szerintem az egyetlen jó beszéd Mogáccsal volt:
Kálmán Olga jelenleg ellenzéki műsorvezetőnek tekinthető, szerintem az összes politikai műsorvezető közül most ő a legtehetségesebb.
Igazából mindenkivel kellemesen elbeszélget, aki Fidesz és Jobbikellenes, de szerintem inkább Gyurcsány, esetleg az MSZP felé húz egy kicsit. 2010 előtt határozottan kormánypárti volt.
Igaz, volt egyszer egy "balul" sikerült szóváltása Schifferrel, de én LMP szimpatizánsként is szeretem nézni a műsorát.
23.02
persze, nem gondolom, hogy Kálmán Olga középen lenne. Ezért nem is értem, hogy mitől liberális szerinted. Mert a liberális az a közép, éppen ez a lényege. Habár szélsőségesnek se tudom mi alapján nevezed. Mitől lesz valaki politikailag szélsőséges? Nem hiszem hogy Kálmán Olgától valaha hallottam volna bármilyen szélsőséges baloldali szöveget. Te igen?
Az hogy mi elkorcsosult azt te magad állapítod meg? Mégis mennyire objektív az, aki az elkorcsosult kifejezést használja? Amikor amúgy a liberalizmust korcsnak nevezed, akkor közben ugye az azért meg van neked is, hogy azok a társadalmi elvek amelyek szerint élsz, azok nagyjából mind a liberalizmus vívmányai?
"Ide sorolható a melegfelvonulás és egyéb másfajta devianciák, kártékony elemek támogatása helyett az ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSE"
Ennek a mondatnak semmi értelme. Szerinted az a szélsőségesen liberális aki a helyett hogy támogatná a devianciákat inkább előnyben részesíti azokat? Mi a különbség a két kifejezés között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!