Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is korrekt politik...

Szerintetek is korrekt politikus Schiffer?

Figyelt kérdés

Most néztem az Atv-n Egyenes beszédben egy interjút Schiffer Andrással és az jött le nekem h van 1 értelmes ember a parlamentbe. A jobboldalnak nacionalizmusa is túlzásba van és a baloldalnak nagy liberalizmusa is túlzásba van hozva. Ahogy mondta a baloldal mindenkiben nácit lát addig a jobboldal mindenkiben a komcsit és így nem fejlődik ez az ország sehova. Schiffer is zsidó még se hisztériázott még sose azon h itt milyen nácizmus lenne vagy vmi mert igazából nincs. Elítélem aki náci eszméket vall de azokat is akik meg mindent eltúloznak. Nem tudom nekem nagyon is szimpatikusan beszélt, igen vannak fontosabb dolgok is ebben az országban, és ezért az országért már az MSZP-s koalíció és a Fidesz sose fog tenni semmit. LMP nem állt össze senkivel se, meg modern pártnak is tűnik. Szerintetek nem lenne jobb már ha ilyesmi pártok lennének fölénybe Magyarországon?

Itt a link a riportról.

[link]

2014. ápr. 9. 16:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ezzel a fellépéssel teljesen rendben van.

Végre egy normális baloldali, aki belátta, hogy holokausztozással nem fogják legyőzni Orbánt egy olyan országban, ahol a társadalom nagy része nyomorog és cseszik rá arra, hogy ki a náci és ki nem az.

2014. ápr. 9. 16:55
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon jól beszélt szerintem is.Bár attól még nem leszek lmp szavazó, de a témáról kifejtett véleménye nekem is nagyon tetszik.
2014. ápr. 9. 16:56
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

A tökömet se érdekli a holokauzt

este Bayern München - Manchester United meccs van!

2014. ápr. 9. 17:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Máskor is hallottam h miket beszél Schiffer és igaza van 24 éve ez a két párt ugyan azt a fa*zságot csinálja semmit nem változva. Ideje lenne már kicsit túl lépni a népnek rajtuk, de hát sajna 4évig már tuti nem lesz túllépés. Egyébként szerintem nem baloldali és nem is jobboldali Schiffer és az LMP.
2014. ápr. 9. 17:05
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Az egy majom!Kamera előtt tud parádézni de amúgy ugyan olyan mocskos ember mint a többi politikus
2014. ápr. 9. 17:07
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

"Most néztem az Atv-n Egyenes beszédben egy interjút Schiffer Andrással és az jött le nekem h van 1 értelmes ember a parlamentben."

Már pár éve leszűrtem ezt. Schiffer ritka értelmes pali.

2014. ápr. 9. 17:15
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
Én kedvelem Schiffert, mert nagy haverok Novák Előddel.
2014. ápr. 9. 17:22
 8/18 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy nagy haverok? (#7)

És miért mocskos ember? (#5)

Nagyon sajnálom, hogy eddig nem is figyeltem az LMP-t kb. azt sem tudtam, hogy ki az a Schiffer. Ha ez az interjú pár nappal a választás előtt kevert volna ekkora port, biztos elmegyek rájuk szavazni. Mivel azóta több, LMP-s politikussal (elsősorban Schifferrel) készített interjút, és az párt politikai beállítottságát is megnéztem, és csupa pozitív dolgot tapasztaltam.

2014. ápr. 9. 18:38
 9/18 Dick Esmen ***** válasza:
Valóban nem rossz politikus,de szerintem soha nem lesz több a pártjának 15%-nál.
2014. ápr. 9. 19:27
 10/18 anonim ***** válasza:

"Én kedvelem Schiffert, mert nagy haverok Novák Előddel."

Hja, bezony, épp csak egymás szemét kaparnák ki legszívesebben.

Schiffer le se sz.a.rja Novákot, kilométernyi intellektuális fölényben van azzal a végzettség nélküli, halál ostoba, taplóagyú, buta jobbikos emberkével szemben.

2014. ápr. 9. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!