Szerintetek Kálmán Olga műrosvezetőnő melyik párt felé húz?
Figyelt kérdés
Szerintetek Kálmán Olga műrosvezetőnő melyik párt felé húz?
Gondoltam már többre is, de mindig rácáfol, és nem tudok rajta kiigazodni.
2014. máj. 19. 21:34
1/8 anonim válasza:
Igazából most a baloldali értelmiségiek nem a baloldali politikát támogatják hanem a kormány ellen dolgoznak. Most hogy feltetted ezt a kérdés érdekes mert nem tom pontosan az mszp-t, dk-t E14-pm-hez húz jobban de egész egyértelmű hogy inkább a baloldali politikával ért egyet. Nem véletlen az hogy kiket hív meg a műsorába, Mszp-s DK-s E14-Pm es politikusokat, mást én nem is nagyon látok.
2/8 anonim válasza:
Ezt már én is megfigyeltem rajta, hogy nem foglal állást!
Nagyon kis titokzatos!
3/8 anonim válasza:
Egyébként a baloldal ripityomra törése óta...
semki sem tudja...
6/8 anonim válasza:
Az interjúkból ítélve leginkább DK-s csakúgy mint a "baloldali értelmiség" 99,9%-a.
8/8 anonim válasza:
Néha én se tudom melyik párt hátsóját nyalja jobban. De lehet laffant ebből is abból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!