Férfitársaim, ti összejönnétek egy olyan határozottságú, stílusú, kaliberű nővel, mint Kálmán Olga?
Figyelt kérdés
Előfeltétel: korban hozzád illik, külsőre bejön neked, hasonló érdeklődési körökkel rendelkeztek, úgy látod rajta, hogy talpraesett, vidám, művelt stb. Tehát képzeld el álmaid nőjét! VISZONT:
- beléd fojtja a szót, nem hagy kiteljesedni,
- domináns, lenéző, hülyének néző, többször okoskodó, minden lében kanál,
- beszélgetés közben a lényeg mellett elsuhanó,
- apróságokba, jelentéktelenségekbe belekötő, azokon hosszasan vergődő,
- remek szófacsaró, szókiforgató érzékkel rendelkezik,
- betegesen vonzódik a konfrontációkhoz, a vitákhoz.
Milyen férfitípus számára vonzóak az ilyen típusú nők?
2015. jan. 22. 11:03
2/17 anonim válasza:
Nem.
De szerintem nem biztos, hogy a magánéletben is ilyen.
3/17 anonim válasza:
Nem, otthon nyugalomra, kedvességre vágyom, nem vitákra és cseszegetésre.
4/17 anonim válasza:
Néha én is hasonlóképpen viselkedek, úgy hogy ellennénk. Szeretek kötözködni.
5/17 A kérdező kommentje:
#2: Állatira kíváncsi lennék, hogy ő például milyen lehet a magánéletben. Meg merem kockáztatni, hogy ugyanaz pepitában, mint amit a műsoraiban csinál...
2015. jan. 22. 11:06
6/17 anonim válasza:
nem mivel nekem inkább a kedves anyáskodó típus jön be és nem az okoskodó nagyképű p1cs4k!
21F
7/17 anonim válasza:
Ha nem lenne eszem, akkor igen.
8/17 anonim válasza:
Nekem hasonló jellegű munkám van, mint Kálmán Olgának, de ez messze nem azt jelenti, hogy a magánéletben is ilyen lennék! Ez egy MUNKA.
9/17 anonim válasza:
tök mindegy csak jól b.sszon meg sz.pjon
10/17 A kérdező kommentje:
#8: Azt azért kétlem! Nem hinném, ha egy nő a munkahelyén alkalmazza az adottságait, ne tenné ugyanezt otthon, a párkapcsolatában. Vagy ha igen, akkor az enyhén skizoid alkat lehet.
2015. jan. 22. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!