Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, drágaságok, mit gondoltok?
Tegyük fel, hogy van egy lány. Na jó, lebuktam, rólam van szó. :D Szóval vagyok én, 18 éves szűz lány, semmi kapcsolati tapasztalattal. Ugyanakkor ezt szinte senki sem mondaná meg rólam. A legtöbbek szerint olyan a kisugárzásom mint egy hipermagabiztos, vörösrúzsos-tűsarkakon lépdelő csaj, aki tapasztalt, tudja mit akar, és már jóideje nem ártatlan... Nem értem egyébként hogy ez hogy lehet. :D Nem játszom a szűzqrvát, nem flörtölök folyton mindenkivel, tényleg nem értem.
Sok fiú haverom van, beszélgettünk, és szerintük egy csaló vagyok. Nem gonoszságból mondták, csak Szerintük ha egy fiú közel kerül hozzám és megtudja a "csúf" igazságot rólam az teljesen letaglózza és tuti hogy átverve érzi majd magát és elszáll a kezdeti varázs... Őszintén szólva egyszer már történt is velem hasonló, és elég bántó dolog. Nem tudom mit tehetnék hogy ne tűnjek olyannak amilyen nem vagyok. Nem hordok kihívó, kivágott ruhákat, se magassarkút, alig sminkelek. Nem tudom mi mást tehetnék...
18L
#1 Az hogy "mit gondoltok?", ott van a címben.
kérdező: Ne akarj megváltozni és ne klasszifikáld "csúf"-nak a titkod...sőt én még titokban se tartanám. Szerintem az a bajod, hogy csak retardáltakkal próbálsz összejönni. Tök normális amit csinálsz/amilyen vagy, nem vagy sem egyedi se különleges. Legyél olyan amilyen vagy, majd ha jön olyan akinek bejössz úgy ahogy vagy, akkor egymásra találtok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!