Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felduhit, hogy arra ker a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felduhit, hogy arra ker a baratom ne elvezzek el azonnal?

Figyelt kérdés

A baratommal mar jo parszor szeretkeztem, nem tudom megmondani hanyszor mivel nem tartom szamon, de a lenyeg,hogy kb masfel honapja aktivan elunk szexualis eletet.

Most leszogeznem. Nedves szoktam lenni kelloen, nem szoktam stresszelni,nem szoktam idegeskedni, teljesen eltudok lazulni, a baratom pedig figyelmes es torodo velem,ovatos es szerintem jol csinalja, a meretevel sincs gondom, szoval nem faj ugy az aktus.

Viszont a baj az,hogy nincsen huvelyi orgazmusom a csiklo orgazmus az mukodik, de nagyon hamar elelvezek. Amikor elkezdtunk szexelni en gyakran azonnal izgatom kozben magam, mert elkepeszto jo ugy, viszont nem birom magamnak vissza tartani es elelvezek ketszet haromszor aztan tobbszor mar nem megy, mert szuper erzekeny vagyok. Es az a baj,hogy olyankor mar az is kellemetlen szamomra ha a baratom agyeka hozzam dorzsolodik ott lent, mert erzekeny lesz az egesz puncim es a csiklom is. Ilyenkor szivem szerint abba hagynam ket okbol is. Az elso,hogy alabbhagy az izgalmi allapotom es kellemetlenne valik a szex. Vagyis jo erzes ha bennem mozog a baratom, de ettol nem elvezek el es csak varom,varom a csucspontot de nem jon el es nagyon jo..de semmi a csiklomat meg mar izgattam es erzekeny nem megy tobbet..Azt pedig nem tudom csinalni,hogy varjam meg amig a baratom kozel lesz a csucshoz..es akkor nyuljak csak magamhoz. Mert nem birom ki, mar az aktus elejen muszaj izgatnom magam, mert ugy jo. Amikor a baratom izgatta a puncimat o sokszor abba hagyta mielott orgazmusom lett volna, de ez talan irto gaz, de felmergesitett ezzel nagyon, folyamatosan megtagadta tolem, ne erjek magamhoz, varjak kicsit. Hat nem megy. Az elso 3-4 percben elintezem magamnak a dolgot. Utana mar csak azert jo mert megis erzem magamban es varom az orgazmust, de nem jon el ugysem. Szoval azt is csinaltunk hogy akkor elojateknal elelveztet kicsit varunk es utana lesz szex, de ez sem valt be.

A baratom meg onzonek nevez, nem hiszi el hogy ilyen moho vagyok es gyorsan elakarok elvezni. Mondtak neki hogy sajnalom es figyelni akarok ra is. Kiveszem a reszemet, aktiv is szoktam lenni, de volt olyan,hogy arra kertem a baratomat fejezzuk be, mert erzekeny vagyok nagyon. O meg nem elvezett el, kiartam oralisan elegiteni de akkor meg duhongott es onzonek nevezett arra kert,hogy ne nyuljak magamhoz kicsit. De nem erti,hogy nekem izgatnom kell a csiklomat?

Nem fogunk szakitani,szeretjuk egymast.

Mit kell tennem ahhoz,hogy jobb legyen a szex es bevarjam a baratomat? Kb 20-25 perces szokott lenni egy "gyorsabb" menet, de volt hogy egy ket oras szeretkezes is volt. Akkor persze szunetekkel, de ott is gond volt,mert hamar elelveztem es utana mar teljesen o akart iranyitani, o izgatta a csiklomat, de meg hamarabb elmegyek ha o csinalja nekem.

L

2017. júl. 20. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Végig olvastam. Nekem nagyon állna a farkam egy ilyen csajra. Nem tartom jó dolognak megvonni az élvezkedéseidet. Én csak ezt tudom mondani h nekem spec ilyen nő lenne a legnagyobb vágyam
2017. júl. 20. 16:08
 12/22 A kérdező kommentje:
Nekem a baratom kell senki mas. Azert irtam ki a kerdest mert tanacsokat akartam kerni es nem akarok onzo lenni csak nem tudom hogyan tarthatnam vissza az orgazmust? Nagyon rossz volt amikor o izgatott es felbe hagyta. Mert akkor is csak varom,varom es nincs orgazmusom. Nem tudom visszatartani magamnak azert sem mert sokkal jobb ugye ha kozben szexelunk es bennem van es akkor maszturbalok. Jobb! Nem tudom hogy legyen akkor. Szerintetek varjam meg amig orgazmusa van es utana majd izgassam magam? Csak akkor tudom ezt megcsinalni ha a csiklomhoz egesz a vegeig nem nyulok. De az aktus vegeig hiany erzetem van akkor,mert folyamat olyan erzesem van mintha a csucsura ernek mindjart es semmi.
2017. júl. 20. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy ez ugyanaz a kategória, mikor a pasi fogja magát, elélvez és utána mit sem törődik, hogy a barátnőjének jó-e. Ez tényleg önzőség.

Tudod a hüvelyi orgazmust tanulni kell, gyakorolni, tapasztalni, hogy hogy lehet elérni. Megvannak a megfelelő pózok rá, hogy hogyan lehet elérni könnyebben. De soha nem fogod elérni, hogy ha állandóan csak odakapsz a csiklódhoz és pikk-pakk elrendezed magad. Mert a ki-be játékot is lehet élvezni nem is kicsit. Függetlenül attól, hogy jómagam képes vagyok a hüvelyi orgazmusra, az esetek nagy többségében én is együttlét alatt a csiklóm izgatásával megyek el, de amíg nem nyúlok oda, addig igen is élvezem a ki-be játékot, nem is kicsit. Neked erre kéne gyúrni egy kicsit, hogy tanuld meg azt is élvezni, keressetek arra alkalmas pózokat és ne rohanj, nem randira mész, hogy minél előbb el akarj élvezni és akkor a barátodnak is jó lesz.

Illetve létezik önkontroll is. Izgathatod körben is úgy a csiklódat, hogy élvezd úgy az együttlétet, ugyanakkor ne élvezz el azonnal. És megint csak mind a kettőtöknek jó lesz.

Szóval számtalan lehetőséged van, de egyelőre csak saját magaddal vagy elfoglalva.

2017. júl. 20. 16:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Oké megfogadom ezt a tanacsot. Akkor remelem az jo lesz hogy ha megprobalom vissza tartani vagy inkabb nem izgatom magam csak ha neki mar volt orgazmusa. Amugy elvezem ha csak ki be huzogatja, csak ugye elakartam mindig elvezni . de akkor majd mashogy csinalom.
2017. júl. 20. 16:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Hosszú választ akartam írni a kèrdèsedet olvasva, de a 13. Hozzászóló kb összefoglalta, amit èn is akartam írni.

A legrosszabb az önzèsen kívül az, hogy a kapkodással magadnak is ártasz azzal, hogy nincs türelmed megtanulni JÓL szeretkezni a pároddal.

Nekem az elejèn sosem volt hüvelyi orgazmusom, frusztrált stb. mindig meg lett oldva máshogy. Sima ki-be dolognál pisilès inger..minden megvolt. Aztán egyszer nem nyúltam oda közben, kvázi mertem folytatni...hopp átlèptük a határt, első hüvelyi orgazmusomat átèltem.

Igen, rohadt frusztráló a mindjárt itt van, de nem megy èrzès, nagy a kèsztetès, hogy odanyúljon az ember ès megoldja, de egy kis önuralommal meglepő felfedezèseket tehet :)

2017. júl. 20. 16:38
 16/22 anonim ***** válasza:
elegge hasznos valaszok szulettek, teljesen jo topik koszi
2017. júl. 20. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Önuralom es lépésről lépésre haladás

Off: tanulj meg tomorebben fogalmazni

2017. júl. 20. 18:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Kell, kell kell... Nem kell! Az önzésre nincs mentség. Ha ennyire akaratgyenge vagy függő vagy akkor lehet h orvoshoz kéne fordulni.

"Nem fogunk szakitani,szeretjuk egymast."

Sajna ez nem így működik. Igenis szakítani fogtok mert nincs jó kapcsolat jó szex nélkül. Az egésznek az az alapja.

Szerintem kísérletezzétek ki a hüvelyi orgazmusod mert az tanulható bár lassú folyamat. és tényleg ne érj magadhoz szex közben! Ha ennyire nimfomán és hedonista vagy akkor te nem is a barátodat kívánod hanem csak a kielégülést az pedig orvosi eset.

A sértődöttsége és a dühe az ágyban tízszeresen mérgezi a kapcsolatot. Oda fog vezetni h le fogod szoktatni őt a szexről.

Nekem pl volt időszak amikor a csajom fszságai miatt nem tudtam kiverni ha rá gondoltam. Gondoltam mindenre, de amikor őrá kezdtem gondolni azonnal elmúlt az izgalom és előjött a rejtett düh ami a sértések elraktározásából jött elő. Mostanra a kapcsolatunk nagyon lapos ami a szexet illeti. Őszintén szólva jobb lenne külön...

2017. júl. 20. 21:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, fiatal vagy, emiatt látszik, hogy elsősorban magaddal törődsz, de majd ha tapasztaltabb leszel, akkor rájössz, hogy a legjobb, ha a másiknak okozol örömöt.

Amit próbálj meg, hogy egy szex alatt 100% CSAK RÁ FIGYELSZ.

Úgy is állsz hozzá, hogy most neked nem lesz orgazmus, nem célod, nem is akarsz, most csakis a pasidat akarod eljuttatni a csúcsra, csak neki akarsz örömöt okozni. (vedd úgy, hogy nagyon megérdemli)

Így el tudod engedni magad, nem kell azt lesni, hogy mikor nyúlhatsz magadhoz és találd ki, hogy a pasid miket imád az ágyban? Ha letámadod? Ha sokat orálozol? Ha kutyában nyomjátok végig? Találd ki és tedd meg.

A pasik nem bonyolultak. Ha a szexben egyszer valami hihetetlen jó érzést adsz nekünk, akkor mi azt tízszeresen akarjuk majd visszaadni. Vedd befektetésnek.

Ha szerzel neki egy szuper estét, akkor egy héten át viszonozni akarja majd.

2017. júl. 21. 09:50
 20/22 A kérdező kommentje:
Szexeltünk ujbol, most nem izgattam magamat. Igy vegig hiany erztem maradt a vegen meg lemaradtam, mert a baratom amikor elelvezett de mondta hogy kozel van akkor kezdtem izgatni magam viszont a vegen mar szabalytalanul "lokott" bennem es megzavart meg mar nagyon elfaradtam, 40 percig csak folyamat azt ereztem mindjar elelvezek aztan semmi. Mar lihegtem, o is elfaradt aztan elelvezett en meg meg izgathattam volna ket harom percig a csiklomat de nem mentem el,mert nagyon nehezen ment es a vegere mar fajdalmas lett ahogy dorzsoltem es nem tudtam elelvezni. De azert jo volt..csak nekem az keves,hogy olyan erzesem van folyamatosan pisilise inger nagyon jo, de a vegen most meg nincs igy semmi, mert kozben nem nyulok magamhoz,mert akkor hamar elmegyek es utana erzekeny lennek.
2017. júl. 21. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!