Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PetiOS kérdése:
A mostani barátnőm gyakran kéri hogy a szájába élvezzek el, szex után. Miért nem jó neki punciba? Vagy popsiba? Mert azt is szereti.
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 07:16
2/9 anonim válasza:
Mert mázlista vagy, azért. Itt siránkozol, pedig sokan lennének a helyedben.
3/9 A kérdező kommentje:
Lányok ti hogy ,és hova szeretitek a spermát?punci,popsi vagy szájba?kort is légyszi.
2017. jún. 5. 07:45
4/9 anonim válasza:
Eszem megáll...már ez is baj????
Ha gumiba kéne, azért picsognál. Ha ki kéne húzni, bár az nem védekezés, akkor azért.
Ha nem lenne nőd, azért.
Most komolyan...mi a bajod?
31 N
5/9 anonim válasza:
Passzold le nekem haver ha ennyire zavar. Én morgolódás nélkül el tudom viselni, ha élvezésig szopnak, miután jól megdugram mindkét lyukát. Az uccsó csajom egyébként nekem is pont ilyen volt, de sajnos nem voltam szerelmes belé ...és hát egy kapcsolathoz szerelem is kell, egy idő után nem elég csak a jó szex.
6/9 anonim válasza:
Nekem hagyja a fenekébe....a csajod. Barom
7/9 anonim válasza:
Én biztonságosabbnak tartom, ha nem bennem megy el, plusz nem is szeretem magamban a spermát... Nem tudom, ki hogy van ezzel, de lehet, ez az oka, csak nem mondja.
8/9 anonim válasza:
időnként én is szeretem ha inkább kifejezetten a számba megy el.
9/9 anonim válasza:
Pl azért, mert kisebb macera, nem kell takarítani, nem csöpög ki. A fiuk meg amúgy is örülni szoktak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!