Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként, hogy tudnám elérni, hogy később élvezzek el hüvelynél és csiklónál egyaránt?
Figyelt kérdés
2-3 perc alatt el tudok élvezni az orális szextől és a szextől is ami igen zavaró. Lehet ezt késleltetni?2017. máj. 16. 08:24
1/7 anonim válasza:
Orgazmus kontroll mi elött el mennél az előtt mindig hagyd abba. Nekem be vált. Használ és jó játék
2/7 anonim válasza:
Én is el tudok élvezni nagyon hamar is, de ha úgy akarom, akkor meg egyáltalán nem!
4/7 anonim válasza:
A pasiknak ez csak jó a nők képesek több orgazmusra enged el magad és élvezzél többször
5/7 anonim válasza:
Nekem is így van. Néha örülök neki, hogy így van, néha nem :)
6/7 anonim válasza:
Bárcsak nekem is ennyire gyorsan menne... :( Nekem még hüvelyi orgazmusom nem is volt. Van esetleg valami ötleted vagy tanácsod, mit és hogyan kellene csinálnunk a párommal, hogy sikerüljön? Neked mik váltak be? :) 19/L
7/7 anonim válasza:
Lassabban kell dugnotok, akkor tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!