Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, de a barátnőm nem. Nem akarom, hogy csalódjon bennem. Mit tehetek, hogy ne élvezzek majd el hamar, és ő is élvezze?
A barátnődnek mindenképpen tudnia kell,hogy neked ez lesz az első alkalom.Vagy tudja?
Nincs olyan,hogy"kell".Mindenki máshogy csinálja. :)
Az előjátékon is nagyon nagy hangsúly van.
Nem muszáj mindjárt nemi aktussal kezdeni..petting, egymás felfedezése, orális kielégítés, stb...
Ne rakj magadra terhet, úgy is olyan lesz, amilyen...általában nem az első szokott a legjobb lenni, nyugi...
Szenvedélyes szerelemben nincsenek technikai problémák az ágyban!
Nem muszáj, bár lehet előre, de ott, az ágyban mondd el neki, hogy neked ő az első. A szerelmed is meg lesz illetődve, meg lesz hatva, hogy vele leszel először. Még nagyon jól emlékszik az ő elsőjére, tudja, mit élsz át.
#3, #1, #5, ezek a jó válaszok.
#6 vagyok.
Még egy. Nincs olyan, hogy "szükséges" időtartam.
Egy vérbő, jó orgazmusképességű nő, ha hangulatba kerül, egyetlen perc alatt a csúcsra jut.
A hangsúly a hangulatba kerülésen van.
maszturbálj előző este plusz közvetlenül az előtt is hogy szexre kerülne a sor és akkor jobban fogod bírni
plusz ne állj le egy menet után a második már jóval tovább fog tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!