Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok benedvesedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok benedvesedni, libidóm is 0? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon el vagyok már keseredve. Annyira szeretem a páromat. Minden stimmel köztünk. Boldogok vagyunk, nagy a szerelem...

DE egyszerűen nem tudok benedvesedni... annyira rányomja a bélyeget az egész együttléteinkre... Szex közben már nincs gond.. csak az elején "szenvedés". Legalábbis nekem már az. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, mert nem vele van a baj. Ő megért. Nem is piszkál vele, próbálkozik és izgat, amit imádok... de még sincs meg az a nagy hatás.

Nem vagyon előtte szégyenlős és el is engedem magam...

Mi lehet a probléma? Vannak jobb meg rosszabb időszakok, pedig nem vagyok stresszes, teljesen kiegyensúlyozott életem van...

Masztizni nem szoktam, arra nincs szükségem.

2017. júl. 14. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szedsz fogamzásgátlót?

Régen rendben volt a libidód és a másik dolog?

2017. júl. 14. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Majd most fogom elkezdeni szedni, már előre félek ettől is... de muszáj, mert szörnyű rosszulléteim vannak és a doki ezt javasolta...

Amúgy mindig nehezen nedvesedtem, az előző páromnál is..

2017. júl. 14. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a szex nagy részében rendben van csak az elején nem tudsz nedvesedni, akkor nagy gond nincs. Te lassabban tudsz. Ha hamarabb szeretnétek a behatolást, használjatok síkosítót
2017. júl. 14. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez lehet hormonális eredetű probléma is, amit mondjuk simán magyaráznak a rosszulléteid. A fog.gátló viszont sajnos általában lenyomja a libidót.

Valóban jó megoldás lehet a síkosító.

2017. júl. 14. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:

egy idegen pasi segit

nálunk is segitett meg egy ujj nő is a párodnak

sok sikert

2017. júl. 14. 22:42
 6/7 anonim válasza:
Orgazmusod volt már vagy szokott lenni?
2017. júl. 15. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, csak a szex eleje "rossz", nehezebben megy. Van amikor használunk síkosítót, de mivel szinte minden együttlét orállal kezdődik így az már nem kell...

Nem tudom milyen hormonális probléma lehet? Voltam már nőgyógyászati vizsgálatokon, a dokinak is említettem (magán orvosom van) és nem talált semmit.

Általában van orgazmusom, tényleg elenyésző az, amikor nincs, de csak csiklói.

2017. júl. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!