Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy jobbá tegyem a kapcsolatomat?
Úgy érzem hogy a párom elhanyagol és hogy már nem szeret. Ha itt van nállunk akkor vagy telefonozik vagy a motorját szereli. Rám nincs nagyon ideje. A szexet viszont kívánja de nem tudunk sokszor egyutt lenni mert van egy nőgyógyászati betegségem amiből nem tudok meggyógyulni hiába járok orvoshoz. Próbálok neki persze így is mindent megadni de nem érzem a szeretetét. Már beszéltem vele erről és mindig azt mondta hogy fáradt meg sok gondja van. Mit tehetnék hogy kicsit többszőr foglalkozzon velem?
18L
Szerintem lenne itt olyan, aki foglalkozna veled. 👌
Nem lehet, hogy a nőgyógyászati problémád miatt nincs guusztusa nemi életet élni?
Egyáltalán nem követelem tőle hogy éjjel nappal velem törődjön de azért vágyok a figyelmességre és a szeretetre.
A nőgyógyászati probléma azt takarja hogy szinte minden nap fáj a hüvelyem és sokszor a húgyhólyagom is. Ez azért eléggé megnehezíti az életünket és hiába járok orvoshoz egyenlőre ő sem találja a megfelelő gyógymódot rá. Párom sokszor akarna szexelni velem de van mikor annyira fáj hogy nemet kell mondanom neki. Arra én is gondoltam hogy haszontalannak "selejtnek tart"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!