Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Eddig csak 1 barátnőm volt, de az se tartott sokáig (megcsalt). Sose feküdtem le senkivel. 1 hónap múlva 20 éves leszek. Eléggé el vagyok keseredve... Nagyon ciki. Mit tehetnék?2017. máj. 13. 10:04
1/4 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy gyűjtesz egy kis önbizalmat, nem hisztizel, elmész szórakozni, ismerkedsz, és tepersz egy helyees lányért, hogy a barátnőd legyen, sokat foglalkozol vele, és utána eljön a szex ideje.
Vagy keresel egy egyéjszakás kalandot és megfektetsz valakit.
Rajtad áll, szedd össze magad, ha valamit akarsz, tegyél érte!
2/4 anonim válasza:
Ja, és nem ciki, hogy szűz vagy.
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj!Nem ciki,sőt! Ahogyan a férfiak nagy része szereti ha szűz nővel jön össze,ez visszafelé is igaz.Hogy mit tehetnél,azt előttem nagyszerűen megválaszolta egy illető.
Nagyon fontos,hogy ha ismerkedsz,ne titkold el hogy szűz vagy!
4/4 anonim válasza:
Mi az, hogy mit tehetsz? CSAJOZZÁ'!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!