Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha a pasim jobban szeret pettingelni, mint szexelni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy számára a szex nyűg, de nekem meg hiányzik. Jobban szereti azt, ha különféle módokon pettingelünk, játszunk egymással, és így élvezünk el. Beszéltem már vele erről és azt mondta, hogy megpróbál ezen változtatni, de nem szeretném, ha erőltetésbe fulladna a dolog, jobban szeretném azt elérni, hogy ő maga vágyjon rá. Hogyan érhetném el ezt nála?2017. jún. 7. 20:26
1/5 anonim válasza:
Én is jobban szeretek szopatni, mint dugni, minek erőlködjek.
3/5 anonim válasza:
A petting is szex, úgyhogy ne aggódj :)
Amúgy mi a baj a pettinggel? Ha jól csinálják, izgalmasabb tud lenni, mint egy unásig ismételt reszelés.
4/5 anonim válasza:
Az a baj hogy ezt csak az értelmesek tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!