Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek milyen érzés egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gt9dnl1 kérdése:

Szerintetek milyen érzés egy izmos nővel szexelni?

Figyelt kérdés

Esetleg próbálta már valaki?

Milyen a mozgása? Milyen a csiklója, hüvelye?

Milyen különbség van az átlagoshoz képest?

2017. jún. 6. 21:36
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

Pl. ilyen

2017. jún. 6. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Helyenként fárasztó és meglepő.

Egy kezdő testépítő nővel hozott össze a sors és nem sok különbség van közte és az átlag nők között a külsőn kívül.

Egyszer a combjai közé keveredtem az orgazmusa közben. Azt hittem ott döglök meg, úgy megszorított. Néha helyenként csillogtatta meg az erejét, akkor se nagyon.

A csiklója és a hüvelye nem volt eltérő a többi lányéhoz képest, azt nem gyúrta ki ezek szerint...

2017. jún. 6. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az izmos nőket. A képen szereplő gyönyörű.

#2 te szerencsés! Szeretnék én is egy izmos testépítő nő erős vastag combjai közé kerülni. :)

Ha nem vagyok testépítő, csak sportosan izmos, akkor véleményed szerint lehet esélyem ilyen istennőknél?

2017. jún. 7. 07:26
 4/8 anonim ***** válasza:
régi vágyam kipróbálni. Sajnos még fizetős lányokat se nagyon tudok, aki izmosabb lenne. Ha tudtok, szóljatok :d
2017. jún. 7. 13:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kíváncsiságből kipróbálnék egy olyan izmos nőt mint ami a képen szerepel, de ha a sportoló nőknél maradva kellene választani, inkább őt kérném:

Sandra Perković diszkoszvető

[link]

Az igenis szép dolog ha egy nő izmos, de szerintem nem feltétlenül kell szálkásnak is lennie.

Vagy őt:

Rebekah Tiler

[link]

2017. jún. 7. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Mintha Arnolddal dugnál... :D
2017. jún. 9. 05:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Kipróbálnám, hogy egy ilyen nőnek a combjai közé kerülök, kiváncsi vagyok mennyire erősen szorítana :)
2017. jún. 9. 08:35
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os válaszolónak: A dictator c. film Aladeen és Schwarzenegger egy képen jelenete meg van? ☺☺☺
2017. jún. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!