Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen érzés egy izmos nővel szexelni?
Esetleg próbálta már valaki?
Milyen a mozgása? Milyen a csiklója, hüvelye?
Milyen különbség van az átlagoshoz képest?
Helyenként fárasztó és meglepő.
Egy kezdő testépítő nővel hozott össze a sors és nem sok különbség van közte és az átlag nők között a külsőn kívül.
Egyszer a combjai közé keveredtem az orgazmusa közben. Azt hittem ott döglök meg, úgy megszorított. Néha helyenként csillogtatta meg az erejét, akkor se nagyon.
A csiklója és a hüvelye nem volt eltérő a többi lányéhoz képest, azt nem gyúrta ki ezek szerint...
Imádom az izmos nőket. A képen szereplő gyönyörű.
#2 te szerencsés! Szeretnék én is egy izmos testépítő nő erős vastag combjai közé kerülni. :)
Ha nem vagyok testépítő, csak sportosan izmos, akkor véleményed szerint lehet esélyem ilyen istennőknél?
Köszönöm a válaszokat.
Kíváncsiságből kipróbálnék egy olyan izmos nőt mint ami a képen szerepel, de ha a sportoló nőknél maradva kellene választani, inkább őt kérném:
Sandra Perković diszkoszvető
Az igenis szép dolog ha egy nő izmos, de szerintem nem feltétlenül kell szálkásnak is lennie.
Vagy őt:
Rebekah Tiler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!