Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szexelni? Szerintetek milyen lenne az életetek szex nélkül?
ez a dolog fejleszthető, de persze leírhatod magad előre is...
szex nélkül is van élet, tud magán könnyíteni az ember ha úgy van...
nálam a szex főleg érzelmi dolog, tehát csak úgy akárkivel nem menne, fontos a megfelelő hangulat, kapcsolat hozzá...
testileg és lelkileg is nagyon jó érzés...
24F
oks, akkor nem is próbállak győzködni, sok boldogságot Marok Marcsával :)
24F
Most mar el sem tudnam kepzelni az eletem szeretkezes nelkul. Erzelmekkel megy. Utana boldogabb,nyugodtabb leszek :) Isteni dolog! Legjobb a vilagon szerintem. Ido volt mig raereztem. Par honapja nem vagyok szuz.
19L
Hogy érted azt hogy elvette a sors?
Szex nélkül szörnyű...nem tudnék meglenni nélküle,főleg hgoy párkapcsoaltban élek,megőrülnénk egymás mellett ha nem teljesíthetnénk be a szerelmünket.És egy hét után már ideges vagyok,ingerült alig várom hogy együtt legyünk.Nem bírnnám ki.
Azért vette el a sors, mert nem lehet megoldani a szexuális gondjaimat.
8-as te miről beszélsz? Ez nem hozzáállás kérdése, hanem az, hogy nem érdemlem meg a szexet. Büntet az élet, mert olyan akadályokat gördít elém, amit ti el sem tudtok képzelni - épp ezért szörnyű a szexuális életem, ezért nem lehet jobbá tenni, ezért van az, hogy életem legrosszabb élményei kapcsolódnak hozzá. Persze ti ezt fel sem tudjátok fogni, a legnagyobb gondotok az, hogy "sokszor kicsúszik"... XD
Ez nem önsajnáltatás, hanem az igazság. Örökké sz.a.r lesz a szexuális életem, mert én vagyok a világon a legrosszabb a szexben, ráadásul fejlődni sem tudok/lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!