Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés szexelni? Szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szexelni? Szerintetek milyen lenne az életetek szex nélkül?

Figyelt kérdés
Tőlem sajnos elvette ezt az élet/isten/sors. Nem tudom élvezni a szexet, mert rossz vagyok benne. Ezért kérdezem, hogy nektek, akik "megérdemlik", milyen érzés? Illetve mit gondoltok, mennyire lenne más, mennyire lenne frusztrált az életetek szex nélkül?28F
2017. febr. 26. 17:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

ez a dolog fejleszthető, de persze leírhatod magad előre is...

szex nélkül is van élet, tud magán könnyíteni az ember ha úgy van...

nálam a szex főleg érzelmi dolog, tehát csak úgy akárkivel nem menne, fontos a megfelelő hangulat, kapcsolat hozzá...

testileg és lelkileg is nagyon jó érzés...

24F

2017. febr. 26. 17:47
 2/24 A kérdező kommentje:
Dehogy lehet fejleszteni! Ilyet is csak az írhat, akinek nincsenek ehhez hasonló gondjai - persze majd most jön a szokásos hazugság, miszerint "nem igaz, kezdetben béna coltam, aztán blablabla"... Ne is fárassz vele.
2017. febr. 26. 17:49
 3/24 anonim ***** válasza:
Fantasztikus érzés szeretkezni valakivel, nekem nagyon hiányozna az egész, az orgazmus meg pláne.
2017. febr. 26. 17:53
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

oks, akkor nem is próbállak győzködni, sok boldogságot Marok Marcsával :)

24F

2017. febr. 26. 17:56
 5/24 anonim ***** válasza:

Most mar el sem tudnam kepzelni az eletem szeretkezes nelkul. Erzelmekkel megy. Utana boldogabb,nyugodtabb leszek :) Isteni dolog! Legjobb a vilagon szerintem. Ido volt mig raereztem. Par honapja nem vagyok szuz.

19L

2017. febr. 26. 18:19
 6/24 A kérdező kommentje:
És szerintetek miért van az, hogy nekem ez nem jár?
2017. febr. 26. 18:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt hogy elvette a sors?

Szex nélkül szörnyű...nem tudnék meglenni nélküle,főleg hgoy párkapcsoaltban élek,megőrülnénk egymás mellett ha nem teljesíthetnénk be a szerelmünket.És egy hét után már ideges vagyok,ingerült alig várom hogy együtt legyünk.Nem bírnnám ki.

2017. febr. 26. 19:18
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Tudod ha igy állsz ehhez az egészhez, akkor mit vársz? Nem arról van szó, hogy nem jar. Hanem, higy az egészhez ilyen érzelmekkel állsz hozzá. Szerinted ezt a partnered nem tudja? Valoszinuleg ra van irva az arcodra. Tudod én milyen bena voltam/vagyok szerintem még most is? Első alkalommal annyira feszült voltam, hogy a baratomnak vagy egy ira volt mire ellazultam, pedig elotte azert volt peddig is. Meg második es harmadik nekiutasra is legelabb 15-20 perc azzal ment el, hog bar kivantam meg fel voltam izgulva, nem ment. Pofam leszakadt kb. :D De egy normalis partner ezt nem banja. Nameg amikor első néhány alkalommal menten én folulre. Hat azt se tudtam eleinte, hogy hogy mozogjak, kicsúszott belőlem folyamatosan. Es csak szép lassan lehet benne haladni, en két hónapja élek nemi életet, és meg mindig van hova fejlődnöm. Nem leirni kell magad, hogy te ehhez szar vagy meg neked ez nem jar... Az onsajnaltatas a legrosszabb amit tehetsz, mert az egesz eleterde kiha meg a kapcsolataidra is. Nezd meg 'A titok' című dokumentumfilmet, szerintem youtubeon fenn van. Sokat segíthet. :)
2017. febr. 26. 20:52
 9/24 A kérdező kommentje:

Azért vette el a sors, mert nem lehet megoldani a szexuális gondjaimat.

8-as te miről beszélsz? Ez nem hozzáállás kérdése, hanem az, hogy nem érdemlem meg a szexet. Büntet az élet, mert olyan akadályokat gördít elém, amit ti el sem tudtok képzelni - épp ezért szörnyű a szexuális életem, ezért nem lehet jobbá tenni, ezért van az, hogy életem legrosszabb élményei kapcsolódnak hozzá. Persze ti ezt fel sem tudjátok fogni, a legnagyobb gondotok az, hogy "sokszor kicsúszik"... XD

Ez nem önsajnáltatás, hanem az igazság. Örökké sz.a.r lesz a szexuális életem, mert én vagyok a világon a legrosszabb a szexben, ráadásul fejlődni sem tudok/lehet.

2017. febr. 26. 23:44
 10/24 anonim ***** válasza:
Hat okés, akkor mondd ezt magadnak. Amig csak homályosan utalgatsz a lrra az állítólagos tragikus problemadra, addig Szerinted ki tud segiteni? ;)
2017. febr. 27. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!