Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szexelni? Szerintetek milyen lenne az életetek szex nélkül?
Figyelt kérdés
Tőlem sajnos elvette ezt az élet/isten/sors. Nem tudom élvezni a szexet, mert rossz vagyok benne. Ezért kérdezem, hogy nektek, akik "megérdemlik", milyen érzés? Illetve mit gondoltok, mennyire lenne más, mennyire lenne frusztrált az életetek szex nélkül?28F2017. febr. 26. 17:08
11/24 A kérdező kommentje:
Egy: nem lehet segíteni.
Kettő: ki kérte, hogy segítsetek?
2017. febr. 28. 19:11
12/24 anonim válasza:
Azért kérdem...Mert olyan ritkán van hogy nem lehet megoldani. Ha persze impotens az illető,az az egyetlen eset ha a sors elveszi.Egyébként nem.
13/24 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy fogalmad sincs az egészről.
2017. febr. 28. 22:51
14/24 anonim válasza:
Szerintem meg épp hogy van! Olyan nincs hogy valaki nem tudna szexelni,csak ha nincs neki mivel. Az teljesen más. De olyan nincs hogy valaki ne tudná megtanulni.Csak annyi kéne hogy megkérdezi a partnert hogy mit hogyan csináljon és kölcsönösen rájön az ember.Senki se úgy születik hogy a sors elveszi tőle a szeretkezés örömét!
Ha meg már kérdeztél valamit akkor fogadd el a válaszokat,ne szomorodj meg minden egyes mondatban.
15/24 A kérdező kommentje:
Nem, nincs fogalmad róla. Közhelyeket írtál, a probléma közelében sem jársz.
2017. márc. 1. 06:05
16/24 anonim válasza:
Olvasd vissza reakcióidat. :)
Tagadásban élsz.
17/24 A kérdező kommentje:
Nem tagadás, hanem realitás.
2017. márc. 5. 16:19
18/24 anonim válasza:
Akkor gyaszold a sajat elvesztegetett életed a negy fal kozott. De ne az ittlevo segito szándékú embereken veszesd mar le a frusztraciod.
19/24 A kérdező kommentje:
Csak válaszolok. És kioktatok.:)
Persze tudom, hogy a legtöbben nem bírják az ellentmondást.
2017. márc. 5. 21:30
20/24 anonim válasza:
Nem isneza baj, hogy elletmomdas vagy sem. Hanem hogy kiirtal egy kerdest ami amugy semmitmondó, mert egy kézzel fogható információt sem osztasz meg benne, aztán mivel a válaszolok a sötétben tapogatoznak azzal kapcsolatban, hogy mi a kinod, igy nem tudom milyen választ vársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!