Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szexelni? Szerintetek milyen lenne az életetek szex nélkül?
Szexelni csodás érzés, olyan kellemesen zsibbasztó. Az a legjobb benne, mikor egyre kijjebb tolod a pontot, ahol elélveznél. húzod percekig, mikor közel vagy, kicsit máshová figyelsz, h ne érezz úgy lent, aztán megint közel engeded az érzést.... és ez így megy addig, míg már nem bírod tovább, és teleélvezed a lány punciját, majd csókolózva, ölelkezve megnyugodtok.
kb ilyen a szex. De érzelmek nélkül egyáltalán nem megy, nálam ez úgy van, h kell éreznem egyfajta rajongást a lány iránt. Nem feltétlenül szerelmet. Viszont ez az érzelmi része nagyon fontos. Ha pl nyugtalan, v ideges vagyok, akkor képtelen vagyok a szexre. Sehogy sem lesz kedvem, ha meg esetleg hagyom magam belevinni, akkor meg van, h fel sem áll, vagy lekókad közben. Ez viszonylag gyakori, ha valamilyen különleges nyomás alatt vagyok, mondjuk céges határidők szorítanak, és emiatt rengeteged dolgozom. Ha viszont minden oké, akkor 10perc és 1 óra közt imádjuk egymást. Pihenünk közben, és máshogy, esetleg más fétist kielégítve újrakezdjük.
Kedves Kérdező!
Egy sza*, béna, szerencsétlen alak vagy. Ne is keresd a boldogságot, nem érdemled meg, jobb lenne ha levágnád a farkadat, úgysem fogod tudni használni. Töketlen bal*asz vagy, ne csodálkozz, hogy egy lánynak sem fogsz soha kelleni.
Remélem most jobban érzed magad, hiszen csak sajnáltatod magadat. :) Inkább találj megoldást és ne itt éld ki magadat!
Jobban nem érzem magam, de ez van, ez a valóság-inkább az igazság, mint alaptalan optimizmus.
Arra pedig valóban eléggé kicsi az esély, hogy valaha megoldom ezt. Szerinted miérz nem érdemlem meg? Pedig éveken keresztül küzdöttem érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!