Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés szexelni? Szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szexelni? Szerintetek milyen lenne az életetek szex nélkül?

Figyelt kérdés
Tőlem sajnos elvette ezt az élet/isten/sors. Nem tudom élvezni a szexet, mert rossz vagyok benne. Ezért kérdezem, hogy nektek, akik "megérdemlik", milyen érzés? Illetve mit gondoltok, mennyire lenne más, mennyire lenne frusztrált az életetek szex nélkül?28F
2017. febr. 26. 17:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Maga a kérdés értelmezhető. Ergo lehet rá válaszolni-nem egy ember meg is tette. Az viszont irreleváns, hogy egyesek okoskodnak és próbálnak hasztalan tanácsokkal segíteni. Nonszensz. És mivel a kérdésemben nem szerepelt az, hogy "segítsetek!", nem kell információkat megosztanom. Valamint nincs is szükségem javaslatokra. Ennek ellenére a nagyokosoktól mégis kapok. Akkor most ki a helikopter?
2017. márc. 5. 22:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Szexelni csodás érzés, olyan kellemesen zsibbasztó. Az a legjobb benne, mikor egyre kijjebb tolod a pontot, ahol elélveznél. húzod percekig, mikor közel vagy, kicsit máshová figyelsz, h ne érezz úgy lent, aztán megint közel engeded az érzést.... és ez így megy addig, míg már nem bírod tovább, és teleélvezed a lány punciját, majd csókolózva, ölelkezve megnyugodtok.

kb ilyen a szex. De érzelmek nélkül egyáltalán nem megy, nálam ez úgy van, h kell éreznem egyfajta rajongást a lány iránt. Nem feltétlenül szerelmet. Viszont ez az érzelmi része nagyon fontos. Ha pl nyugtalan, v ideges vagyok, akkor képtelen vagyok a szexre. Sehogy sem lesz kedvem, ha meg esetleg hagyom magam belevinni, akkor meg van, h fel sem áll, vagy lekókad közben. Ez viszonylag gyakori, ha valamilyen különleges nyomás alatt vagyok, mondjuk céges határidők szorítanak, és emiatt rengeteged dolgozom. Ha viszont minden oké, akkor 10perc és 1 óra közt imádjuk egymást. Pihenünk közben, és máshogy, esetleg más fétist kielégítve újrakezdjük.

2017. márc. 6. 22:20
 23/24 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Egy sza*, béna, szerencsétlen alak vagy. Ne is keresd a boldogságot, nem érdemled meg, jobb lenne ha levágnád a farkadat, úgysem fogod tudni használni. Töketlen bal*asz vagy, ne csodálkozz, hogy egy lánynak sem fogsz soha kelleni.

Remélem most jobban érzed magad, hiszen csak sajnáltatod magadat. :) Inkább találj megoldást és ne itt éld ki magadat!

2017. márc. 8. 13:02
 24/24 A kérdező kommentje:

Jobban nem érzem magam, de ez van, ez a valóság-inkább az igazság, mint alaptalan optimizmus.

Arra pedig valóban eléggé kicsi az esély, hogy valaha megoldom ezt. Szerinted miérz nem érdemlem meg? Pedig éveken keresztül küzdöttem érte...

2017. márc. 8. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!