Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak milyen érzés a szex?
Figyelt kérdés
Mert nekünk pasiknak nyilván nagyon jólesik, hogy a farkunkat beledughatjuk egy kellemes, meleg barlangba.
Csajok, ti ezt hogy tudnátok leírni hasonlóképpen?
2017. febr. 22. 00:20
1/5 anonim válasza:
Ők is élvezik valószínűleg különben nem tennék szét minden boldog boldogtalannak a lábaikat :)
3/5 anonim válasza:
Az élet nagy kérdései közé tartozik, sosem fogjuk megtudni, hogy a másik nem tagja mit érez. De mivel tulajdonképpen tükörképei vagyunk egymásnak, okkal tételezzük föl, hogy ugyanazt. Legfeljebb nem ugyanolyan gyorsan/lassan jut el az orgazmushoz, illetve nem ugyanannyi ideig tart. Ami az orgazmus után van, abban már van különbség, mert a férfiak azonnal elálmosodnak tőle, a nők viszont általában nem. De van kivétel.
4/5 anonim válasza:
Nagyon jól esik, hogy érezhetem a párom testét közelről, az érintéseit a csókjait, élvezem, ahogy látom, hogy tetszik neki, amit csinálok vele, ahogy élvezi, hogy kielégítem a vágyait és fordítva.
Ahogy, belém hatol, még jobban elönt a vágy, ahogy a kemény meleg férfiasságát magamban érzem. Aztán, ahogy átvesszük egymás ritmusát, egyre jobb érzés, bizsereg az egész testem és végül átadni magunk az orgazmusnak és együtt elélvezni.
Egyszerűen jó és mámorító érzés és sosem tudnám megunni.
5/5 anonim válasza:
Ha nem túl hosszú és nem vastag. Viszont jó helyen ingerli a hüvelyfalam akkor Fenomenális. 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!