Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elmúljon a perverzkedős érzés?
Van párom, nagyon szeretjük egymást.. De mikor egyedül maradok itthon, gyakran rámtör a "perverzkedhetnék" érzés.. Mikor perverz témákról beszélgettem, vadidegenekkel, stb..
Tényleg szeretem a párom, nem fogunk szakítani, mielőtt még ilyen tanácsok jönnének.
és vele is csinálsz ilyen dolgokat, vagy az izgat ha nem vele csinálhatod? :)
23F
Ugyanez nálam is. A pároddal nem tudod kiélni ezeket? Vagy az vonz, hogy idegenekkel beszélgettél? Szerintem abban nincs semmi rossz. Beszélgetni bármiről lehet, az nem bűn. Csak ritka a megfelelő partner ehhez is.
F34.
Ez nem perverz. Max ha a párod nagyon ellenzi...
Nálunk kedvesem tudja, hogy gyakorizom a szex részen, s elég jól ismeri az érdeklődési köröm 😎 plusz vannak akikkel privátban is csetelek. Tudja hogy nem fogok megváltozni, de őt szeretem, Ennyi "perverzség" kell 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!