Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti próbáltátok (vagy fantáziáltatok erről. ) már azt, hogy amikor a párotok pisil akkor ti fogjátok neki, hogy milyen érzés lehet irányítani?!
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 00:01
1/9 anonim válasza:
Aha :) Csináltam de szexuálisan nem izgat fel, érdekes , jó kipróbálni, hogy mégis milyen de nem izgató.
2/9 anonim válasza:
Akinek van kedve, megpisiltethet !
3/9 anonim válasza:
ursiten micsoda kerdes...
a paromnak meg soha, csak a gyereknek probaltam segiteni, h le ne pisilje magat, amikor tanulta a szobatisztasagot ...
4/9 anonim válasza:
Egyszer ki próbáltam, hogy én fogtam csak úgy viccből.. Fura volt. De azért ilyenre nem izgulok fel. Azért ennyire aberrált nem vagyok. 23 L
5/9 anonim válasza:
izgató ha fogja közben a partnerem,és én is szeretem megízlelni az ő pisijét sztem jó dolog,csak kevesen vállalják be
6/9 anonim válasza:
Engem izgat a gondolat.A szerelmemnek szívesen segítenék benne.16/l
7/9 anonim válasza:
Én fogtam már és röhejes,de jó volt :). Miért nem próbálod ki,nincs ebben semmi rossz.
8/9 anonim válasza:
Egyszer full részeg voltam és nem tudtam egyedül pisálni.
Csajom segített. Ő fogta, célzott én csak engedtem.
De úgy röhögött közben, hogy mindenfele ment csak a WC-ébe nem. A falról is folyt a húgy! Egy litert szétcsapattunk szerintem!
9/9 Öregbanya válasza:
Ezen még soha nem gondolkodtam el. De kipròbàlnàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!