Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés/ miben más egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés/ miben más egy izmos, sportos férfival szexelni?

Figyelt kérdés

Mindkét eddigi párom meglehetősen vékony, egyik sem sportolt, azbén karom is vastagabb szinte az övéknél.

Nagyon szeretem a jelenlegi páromat. Jó vele a szex és nem akarom senki mással, de kíváncsi vagyok, hogy elméletben milyen lehet?

2017. ápr. 19. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igazából a testalkat tök mindegy, mármint észzerű határokon belül. Az érzelem az ami lényegesen mássá, különlegessé teszi..nem az izomzat
2017. ápr. 19. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb a sportértéke, jobban megizzadsz
2017. ápr. 19. 23:19
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Ő szerintem arra gondolt hogy egy kidolgozott - nem agyonra kigyúrt - sportos testű férfi akinek duzzad a karja meg a mellkasa az izomtól - vegyük példának a 300 című filmet - meg a lábai, arra jobban beindul-e a nők fantáziája, lehet még el is csöppen ott alul... :P
2017. ápr. 19. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 19. 23:24
 5/11 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 19. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem azon múlik

Volt már cingarral is meg izmossal is dolgom, az izmos közepes volt. A cingár meg hű hű hű hű de jó. De persze volt olyan izmos csávó is, aki jó volt. Nem ezen múlik

2017. ápr. 19. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a párom elég izmos, naponta jár konditerembe. Éppen hogy nem izzad meg annyira, mivel a szervezete sokkal strapabíróbb, tehát "csak" ennyitől nehezebben izzad. Jó, mert nagyon szexi, erős, és persze ő is tudatában van a dolgoknak és ettől magabiztos. Ami hátránya ennek, hogy naponta jár edzeni, hogy van hogy annyira elfárad hogy semmihez nincsen kedve, levezeti ott a feszültséget. Szóval úgy tudnám mondani, hogy nem a mennyiség hanem a minőség dominál náluk :)
2017. ápr. 19. 23:46
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Izmos nem vagyok, csak alsótestre, mivel futok, de annyit elárulhatok, hogy iszonyúan jó az állóképességem az ágyban.
2017. ápr. 19. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Eddig még csak egyszer voltam kigyúrt pasival, ő olyan se hal se hús nem volt ágyban, persze nem azt jelenti, hogy minden kigyúrt férfi ilyen.
2017. ápr. 20. 00:05
 10/11 anonim ***** válasza:
nem izomzattól függ, hogy ki mennyire tud megkúrni téged.
2017. ápr. 20. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!