Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, nektek milyen érzés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek milyen érzés, hogy végülis többségben a férfi vet véget a szexuális aktusnak?

Figyelt kérdés
Ezen gondolkoztam, hogy ha normál esetet nézzük akkor ugye a szexnek vége lesz ha a pasi elélvez. Nem fura, hogy végülis szinte tapsra addig tart amíg a pasi elélvez és vége onnan a nőnek nincs tovább. Vagy ha nektek már volt orgazmusotok ilyenkor úgy van vele a nő, hogy őneki már volt? Hogy kell ezt elképzelni? Vagy az évezredek alatt ez berögzült a nőkbe és nektek ez természetes?

2017. ápr. 10. 11:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Ha a pasi elélvez akkor nem is lehet tovább,mert nem lenne mivel.:)Nekünk lányoknak meg ha volt orgazmusunk attól még folytathatjuk,bár utána már nem annyira jó,mint előtte.
2017. ápr. 10. 11:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam megállni amikor elélvezek, hanem folytatom még egy pár percig.

Sokszor csak épp annyi kell, mert a legtöbb nőt extrém módon felizgatja amikor én elélvezek bennük és ettől az is kielégül általában, akinek addig esetleg nem sikerült még :)

2017. ápr. 10. 11:34
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Én ha elmegyek, nem hagyom abba. Addig folytatom, amíg a partnerem nem jut a csúcsra. Ha kell, akkor akár 10-15 percig is.
2017. ápr. 10. 11:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Elég gyorsan elmehetsz ha előtte nem sikerült :D
2017. ápr. 10. 12:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pár össze van hangolodva akkor képesek Egyszerre elélvezni. Egyébként nincs vége ott az utójáték. 23 L
2017. ápr. 10. 12:29
 6/16 A kérdező kommentje:

Tévedések elkerülése végett 27 éves vagyok, így nem felvilágosító dolgokra vagyok kíváncsi, hogy jaj de romi ha egyszerre elélveznek, illetve hogy lehet tolni még neki 15 percig utána. Számomra elélvezés után szexelni, a normál aktus élményének kb a 20%-át nyújtja így nem szoktam utána sokáig csűrni.

Így továbbra is olyanok véleményét kérném akik nem idősebbnek kiadva magukat játsszák a prófétát :D

2017. ápr. 10. 12:31
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Kategória megint jól sikerült...

Amúgy de engem zavar, főleg ha a pasi miután betette, agyát kikapcsolva ütvefúró üzemmódba kezd és bárminemű szexuális kultúrát nélkülözve végzi el az 5 perces aktust, ezután pedig át is fordul a másik oldalára elégedetten.

Ha viszont megtanult rendesen szexelni és képes figyelni a nő reakcióit és megvárja amíg ő is kielégül akkor izgató is, hogy ő irányít.

2017. ápr. 10. 12:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A nő is véget vethet neki,ha ő hamarabb elmegy. Nekem is volt ilyen,de soha nem voltam "köcsög". Pedig én is mondhatnám a pasinak,hogy "neked is ugyanannyi időd volt,mint nekem"

Mekkorát nézne már.

2017. ápr. 10. 13:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudod nálunk nem úgy néz ki a szex, hogy a párom egy durrantás után elfekszik rajtam izzadtan és lihegve, miközben én ott fekszem kielégítetlenül. Ő már félálomban léve hozzám bújik, én meg a plafont nézem kielégítetlen és üveges tekintettel. Ez valami rohadt nagy és idióta sztereotípia lehet ezek szerint sokak fejében.

Alapból ő jobban szeret nyalni, mint szopatni. Általában már akkor kapok tőle egy orgazmust, amikor kinyal előjátékként. Ilyenkor NÉHA utána nagyon érzékeny lesz a csiklóm és egy kicsi ideig nem ér hozzám ott lent, amíg ez el nem múlik. Közben mondjuk én mászok rá vagy simogatjuk egymást, ölelkezünk.

Ha meg nem a puncimba élvezett közvetlenül, óvszer nélkül, akkor képes rá hogy nyaldosson a saját orgazmusa után is. Ha tényleg van idő rá, akkor két menetet letolunk egy óra alatt és abban bőven benne van neki 10-20 perc, amíg nem áll fel a két menet között.

Szexuális intelligencia vagy tartós kapcsolatban a másikhoz való hozzászokottság kell ahhoz, hogy ilyen jó legyen.

A szexuális intelligencia csak annyi, a mentalitás hogy "azt élvezem amit a másik élvez. Lehet hogy nekem nem okoz fizikai jó érzést amikor a másikat orálisan kielégítem, de lelkileg jól esik hogy neki jó."

A másik az hogy tartós kapcsolatban egymáshoz szoknak az emberek és van idejük kísérletezni egymással és azzal hogy mi jó mindkettejüknek. Nem is tudom hirtelen, 10-20 alkalom biztos volt, mire olyan magaslatokba jutott a szex nálunk, ahol most is van.

24/L

2017. ápr. 10. 13:23
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Aki lök kettőt és elmegy, utána meg leszarja a csajt azt én nem nevezném bikának.. inkább nyomoréknak.

2017. ápr. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!