Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek milyen érzés, hogy végülis többségben a férfi vet véget a szexuális aktusnak?
WTF?????
Ha a pasi törődik a nővel, ill. annak az orgazmusával, az papucs?????
Az meg bika, akinek a szex=beteszem-kiveszem-készvagyunk????
10:
Amúgy először a homoszexualitás kategóriában volt ez a kérdés, még délben is. Azt hittem te egy meleg férfi vagy, kérdező.
11-12:
A kérdező nyilván veszekedni akar. Ilyenkor a legrosszabb beleállni abba, amit elkezd mondani. Ilyenkor a legjobb amit mondani lehet a kötekedésére, hogy
"Igen kérdező, oké, a párom egy papucs. És jól érzem magam vele." - Mert ha igazat adsz neki, akkor pont hogy nem kezdesz el vele veszekedni, amit pedig ő szeretne kiprovokálni.
13:
1. Nő vagyok.
2. Én az egész szexualitás témakört szoktam nézni és felbukkannak abban a fogamzásgátlás, heteroszexualitás, biszexualitás, homoszexualitás, leszbikusság és egyéb kérdések kérdésekörei is egymás mellett (bár a kérdések 80%-a a heteroszexuális témából kerül ki).
3. Na erre írtam az előző válaszomat is. Te veszekedni, provokálni akarsz, nem pedig beszélgetni. Azt akarod hogy itt mindenki caps lock-kal üvöltse le a fejed, hogy te pedig dédédédé(:DDDD)-zhess és erre verhesd otthon.
Tényleg csak szólalj meg értelmesen, akár most is. Mondd el a gondolataidat és fejtsd ki hogy mire gondolsz, ne egy mondatban. Próbálj tartalmasan, értelmesen beszélni és fogalmazni. Különben csak az jön le hogy provokátor vagy és trollkodni akarsz itt a saját szórakoztatásodra. Még amiket eddig mondtál azokkal sem lett volna baj, ha hozzáfűzted volna minden mondathoz hogy "azért, mert..." és aztán írtál volna egy normális, pár mondatos indoklást mindenhez.
Úgy viselkedj és beszélj itt is, ahogy a való életben is beszélnél más hús-vér emberekkel akik ott ülnek melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!