Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor egy férfi elégit ki orálisan vagy, ha te csinálod? 45F
Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 19:23
1/11 anonim válasza:
1. Ugyanolyan, mintha nő csinálná...a száj anatómiailag ugyanaz...maximum a technika lehet más minden személynél.
2. Próbáld ki.
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon izgató,de én az vagyok aki kielégít...
3/11 anonim válasza:
Abban igazából nincs különbség, hogy férfi, vagy nő szopja a farkamat. Mindegyik tud jó és rossz is lenni. Az meg nagyon jó, ha az én számban van a fütykös, és beleengedi a tartalmát.
4/11 anonim válasza:
Nekem remek érzés volt adni,és kapni is 52f
6/11 anonim válasza:
Csodás :P
Egy férfi másképp teszi amit tesz de a végeredmény ugyanaz.
7/11 anonim válasza:
Én, 58 F.még csak sz.pattam, az csodálatos volt. Jobb mint amikor az asszony csinálja! De kipróbálnám a fas.másik végét is, tiszta egészséges társsal. Egy kölcsönös orál !
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy hiszem ki fogom probálni, már csak partner kérdése.
2017. febr. 3. 16:45
10/11 A kérdező kommentje:
Ízgat nagyon, hogy én sz pjak, de hát biztossan nem utasitanám vissza a kölcsönöst sem.
2017. febr. 3. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!