Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen h nagyon szűk lehetekk (lent)?
Nos.. szombaton barátommal voltam. És hát betette az ujját és szinte úgy éreztem hogy szétszakadok. Nem voltam még úgy senkivel. És még ilyen pettinges tőrténetem sem volt. Mit tudnék tenni?
A másik kérdésem pedig hogy ha eljutnánk az eggyüttlétig akkor hogy térjek el a szégyenlőségem től? Mivel nem a legszebb testem van és nem szeretem mutogatni senkinek.:/
Nos:
- Kellően be voltál nedvesedve, amikor a barátod betette?
- Mi a problémád önmagaddal, és miért nem jöttél még rá: hülyeség? :)
Fogadni mernék, hogy pont azért voltál ennyire szűk, mert szégyenlős vagy és nem tudod magad elengedni rendesen. A gátlásaid miatt nem tudsz ellazulni, ezért nem izgulsz fel kellőképpen, nem tágul a hüvelyed. Idő kell, türelem, önmagad elfogadása, és a partneredtől érkező támogatás, bátorítás.
A hüvely szűk alapállapotában, de könnyedén tágul a fala, rugalmas. Izgalom hatására már magától tágulni kezd, valamint nedvesedik, ez is segítő hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!