Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, h túl közvetlen legyek ismerkedésnél? 20/F
Bármiről szívesen beszélgetek, meghallgatom a lányt is, olyan mintha ezeréve ismernénk egymást az adott lánnyal, akivel mondjuk egy baráti összejövetelen ismerkedek meg, viszont a lányok nem tudnak ezzel mit kezdeni, így marad a barátzóna.(nem szeretem egyébként ezt a kifejezést)
Lányok, nők valami tanács? Köszi előre is!
Csuma!
Én nem lány vagyok, de szerintem ezzel egyszerűen csak leráznak.. Kinek lenne az baj, ha túl közvetlen vagy. Ha bejössz nekik, akkor csak könnyít a dolgon. De ez csak az én véleményem:)
Azt kell csinálnod, hogy puha p...-ből átmész KIRÁLY-ba. Tehát mondom ez hogy néz ki:
Odamész a kiszemelt lányhoz. Ránézel, végigméred, és csak most köszönsz: "csá". Közben vadul kell rágóznod tesó. Ettől a belépődtől el fog olvadni, garantálom. Meghívod két tequilára, és utána már kérés nélkül a farkadon pörög. Ilyen az összes, nem kell túlagyalni, tesó... Ráérsz kedveskedni majd a nejeddel, először éld ki magad te is, a mai fiatal lányok másra úgyse jók. Azok az idők elmúltak, amikor az első szerelmek sírig tartottak.. Uncsi már, pörög a világ, pörögjenek a csajok is, yeaaah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!