Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem nyal ki a parom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem nyal ki a parom? Hogy mondjam neki hogy en igenylem? Az ujjazastol nem tudok annyira benedvesedni, ezert a szex gyakran faj, nem sikerul.

Figyelt kérdés

Nemhiszem hogy velem van a baj, rendszeresen tisztalkodok, szortelenitek, es eddig meg soha nem volt ilyen. Minden elojateknal csak ujjaz, ha nyal akkor csak egyet belenyal es kesz. Probaltam mar kicselezni es atfordulni 69-be, ugy is csak ujjazott es a fenekemet fogdosta..

Hogy szoljak neki? Nem akarom hogy kioktatonak tunjek vagy olyannak akinek semmi se jo..

Azt ugy megse mondhatom neki hogy "nyalj ki legyszi"😅

Koszonom elore is a segitseget:)

2017. júl. 11. 18:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kéjesen nyögj fel,ha nyal, és kérd még, hogy abba ne hagyja, tökéletesen csinálja...
2017. júl. 11. 18:14
 2/22 anonim ***** válasza:
De, mondhatod neki (ha már ilyen szerencsé...s)
2017. júl. 11. 18:28
 3/22 anonim ***** válasza:
Nyilván meg kell vele beszélni, nem igen van rá más mód ha már trükköztél is. Lehet hogy nem szereti, előfordul, mint ahogy én is már találkoztam lányokkal akik nem szerettek cumizni.
2017. júl. 11. 18:37
 4/22 anonim ***** válasza:
60%

Egy jó kapcsolat alapja, hogy az ember tudjon kommunikálni. Amihez az is hozzátartozik, hogy igen is elmondhatod a párodnak, hogy figyelj drágám, szeretném, ha kinyalnál. És pont. Mi ebben a nehéz?

Nekem eleve olyan pasi nem is kéne, nem is kellett soha, akinél nem volt alap. Az én részemről is az. Ha meg valami nem tetszett, akkor arra (is) használtam a számat, nem csak egyéb dolgokra, hanem kommunikációra is.:)

2017. júl. 11. 18:45
 5/22 anonim ***** válasza:
Lusta nyelve van.
2017. júl. 11. 18:52
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

De, pont azt kell mondanod neki :-P

Bár ha magától nem teszi, akkor nagy örömöd nem lesz benne, ha kényszerből csinálja ... Esélyesen cserés a csóka :-P

2017. júl. 11. 18:54
 7/22 anonim ***** válasza:
40%
Biztos csikpuncid van és ő a leveleset kedveli. Vagy epp forditva.
2017. júl. 11. 19:12
 8/22 anonim ***** válasza:
En le loktam nyomni, ha egt kicsit nyomod a vallat lefele rajon magatol
2017. júl. 11. 19:15
 9/22 anonim ***** válasza:
borotválod ? lehet ő prüdebb fajta vagy miközbe nyal biztsad picit hogy igen csinál ahh :D lehet bizonytalan pivit hogy jól csinálja e és kicsit meg kéne erősittened ebben
2017. júl. 11. 19:15
 10/22 anonim ***** válasza:
Pedig a 69-nél nincs jobb...:)
2017. júl. 11. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!