Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem nyal ki a parom? Hogy mondjam neki hogy en igenylem? Az ujjazastol nem tudok annyira benedvesedni, ezert a szex gyakran faj, nem sikerul.
Nemhiszem hogy velem van a baj, rendszeresen tisztalkodok, szortelenitek, es eddig meg soha nem volt ilyen. Minden elojateknal csak ujjaz, ha nyal akkor csak egyet belenyal es kesz. Probaltam mar kicselezni es atfordulni 69-be, ugy is csak ujjazott es a fenekemet fogdosta..
Hogy szoljak neki? Nem akarom hogy kioktatonak tunjek vagy olyannak akinek semmi se jo..
Azt ugy megse mondhatom neki hogy "nyalj ki legyszi"😅
Koszonom elore is a segitseget:)
Persze, reszemrol teljesen alap hogy en kenyeztetem oralisan, igy is, hogy o nem. En biztatnam, nyogdecselnek en neki orrba-szajba, de tenyleg konkretan egyet szokott belenyalni, szokoevben egyszer:DDD
Csak ertitek, tenyleg, ha nem szereti csinalni akkor kellemetlen lenne ha mondanam neki, lehet ugy venne hogy raeroltetem es nem esett le nekem eddig hogy nem szereti csinalni.
Nincs kellemetlen szagom szerintem, ha meg ujjaz akkor le szokta nyalni kozben/utana az ujjait szoval gondolom az ize is jo kulonben nem csinalna mindig:D
Ettol a lenyomastol azert felek nehogy azt higyje hogy eltolom, es az is kellemetlen lenne akkor ott magyarazkodni hogy "jaj dragam nemeltoltalak csak lefele akartalak, ize, nyalj egy picit" :D
Jajj, jajj! Van egy rossz hírem. Ő márpedig nem szeret nyalni. Akármit is "trükközöl", akárhogy fogod neki előadni, ő az a típus, aki nem szeret nyalni és kész.
Ha neked igényed van a nyalásra, akkor offoljad.
Kötözd ki qz agyra
Mond hogy eroszak oszas szereted onnan hogy ki van kotve szabad a palya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!