Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem kívánja a szexet, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Van nekem ötletem, hogy mi állhat a háttérben, csak mások véleményét is meghallgatnám.
Pár hónapja vagyunk együtt, köztünk a harmónia meg van, látom rajta, hogy szeret ( bár a probléma miatt, már lehet csak láttam rajta...) ki is fejezzük egymásnak, nincs elhidegülés de nem kívánja a szexet.
A probléma az, hogy előtte neki ilyen gondja nem volt, ebből pedig az jön, hogy én vagyok a gond kiváltója...
Ő lány, fiatalabb nálam.
Rossz érzés, ennél rosszabb csak az lenne a leszbikussá vált volna mellettem.
Nem szed fogamzásgátlót, szóval a tabletta nem okozhatja a libidó csökkenését.
2017. jún. 25. 23:28
21/23 anonim válasza:
Akkor talán nem is akkora nagy veszteség kérdező :) remélem összejön egy rendes lány neked
22/23 anonim válasza:
Hát sok sikert azért próbáld ki a jelquingot nekem rendbe tette az önbizalmam.És növeli a farkadat.Engem meg 20éve áld a sors egyszerűen nem indul be rám annyira bezzeg a csalfa szeximádó régi nőm(ezerszer tágulékonyabb és jobban elférek) egész nap lüktetett tőlem.
23/23 anonim válasza:
Őt meg a férje nem elégíti ki,bénán nyal nyalogatja.Csak egyszer dugja meg.Neki meg több óra kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!