Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én még szűz vagyok de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én még szűz vagyok de a barátom már nagyon kívánja a szexet elég ha addig amíg fel nem készülök az elsőre csak leszopom? 18l

Figyelt kérdés
És ha éppen nem említi meg hanem én gondolom úgy hogy ki akarom elégíteni akkor hogy kezdjek hozzá?
2017. márc. 21. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elégedett lesz azzal is.:-D 21/L
2017. márc. 21. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ajánlott előtte pettingelni. Amikor csókolóztok, simogasd meg a farkát és szólj neki, hogy szeretnéd csinálni.
2017. márc. 21. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze😃

A szexben is jó a fokozatosság.

Csók, simogatás, petting, szex...

De neki is megengedheted, higy kinyalkon, sőt ajánlott is egyszerre örömöt okozni egymásnak 😉

2017. márc. 21. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Sok fiatal nem tud mit kezdeni egy szűz lánnyal, szóval vigyázz nehogy emiatt rossz legyen, majd neked. Bár annak is megvan biztos a varázsa, ha két olyan ember csinálja akik nem nagyon profik még benne és egymást szépen ki oktatják és egyre jobb lesz a dolog. Én is anno szűz-szűz felállásban vesztettem el, elbénázgattunk :D persze ez már több, mint 20 éve volt.
2017. márc. 21. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szépen haladhattok előre, csók, simogatás , rábuksz a brére, majd közben izgatod magad, kéred, hogy nyaljon ki 69, miután jól benedvesedtél megpróbálhatjátok bevarázsolni a csodaszerkezetet a nyílásodon, ha megy akkor szépen lehet reszelni, ha fáj kéred kicsit hagyja abba azt folytatni a reszelést. Belejöttök majd.
2017. márc. 21. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Inkább keress olyat, aki magadért szeret, és nem erőlteti, amit nem akarsz.
2017. márc. 21. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég lenne az elején! f.
2017. márc. 21. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Neked elmentek otthonról, vagy mi bajod van?
2017. márc. 21. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Legyetek kettesben, megmarkolod a farkat gatyan keresztul, leterdepelsz, lehuzod a gatyajat, jo hatarozottan megfogod a csurde farkat, majd elkezded kenyeztetni a hereket a kezeddel finoman, majd az ajkaiddal csokolod a farka mellett a testet, hereket, aztan szep lassan nyalod a farkat is, majd jol bekapod, es feleros tempoval elkezded szopni! Ha megfogja a fejed ne jedj meg, csak elvezetbol teszi, es esetleg iranyit hogyna csinalajd tovabb! Majd ha latod elvez el, akkor jo kemenyen verjed es kozben szopjad a fejet, mikor erzed jon a loket csak tartsd a szadat es verd jo batran, amig kijon az utolso csepp is!

Na igy kezdj hozza!

2017. márc. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!