Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom nem kívánja a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem kívánja a szexet, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Van nekem ötletem, hogy mi állhat a háttérben, csak mások véleményét is meghallgatnám.

Pár hónapja vagyunk együtt, köztünk a harmónia meg van, látom rajta, hogy szeret ( bár a probléma miatt, már lehet csak láttam rajta...) ki is fejezzük egymásnak, nincs elhidegülés de nem kívánja a szexet.

A probléma az, hogy előtte neki ilyen gondja nem volt, ebből pedig az jön, hogy én vagyok a gond kiváltója...

Ő lány, fiatalabb nálam.

Rossz érzés, ennél rosszabb csak az lenne a leszbikussá vált volna mellettem.

Nem szed fogamzásgátlót, szóval a tabletta nem okozhatja a libidó csökkenését.

2017. jún. 25. 23:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van.

Jó szexet azért írtam mert van mikor jó, 2-3 menet, több órán keresztül egymással voltunk elfoglalva.

Orgazmusa is van.

Fájni szokott neki előtte is, ahogy mesélte, noszogatom is, hogy menjen el nőgyógyászhoz, hogy tujuk megy, hogy egészségügyileg van e baj vagy egymással.

Péniszem meg a nagy átlagot képviseli, 16cm, de lehet, hogy neki már ez is nagy, vagy kevés , nem tudom már...

A helyzetet befolyásolja az is , hogy előző kapcsolata miatt hordoz egy -két rossz emléket és tapasztalatot a szexel kapcsolatban így vannak olyan dolgok amikre nemet mond kapásból azért mert az előző barátjára emlékezteti.

Ami nagyon furán hangzik mert az is...

Aztán kitudja, rossz érzés belátni, de lehet tényleg nem illünk össze.

Amit nagyon bannék és tennék ellene,

2017. jún. 26. 06:43
 12/23 A kérdező kommentje:
*nagyon bánnék és tennék ellene, dolgoznél tovább a kapcsolaton, hogy működjön de nincs értelme egymás mellett sem szenvedni.
2017. jún. 26. 06:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát ha előtte is fáj neki akkor lehet van egy kis fertőzése (gombás vagy bakteriális), az okozhatja hogy nincs kedve a szexhez. Persze ez.megint csak egy újabb találgatás, de mindenképp menjen el nőgyógyászhoz, hogy ezt is ki lehessen zárni, vagy ha tényleg van akkor orvosolni.
2017. jún. 26. 10:44
 14/23 anonim ***** válasza:

Nézd, én tényleg nem csesztetésböl irom, de 100 %, h nincs orgazmusa. Nö vagyok és ugyanigy voltam akkor,mikor olyan pasim volt, akivel nem volt orgazmusom.

Nem kivántam egy cseppet sem a másikat, mert sosem vol orgazmusom, vagy 100-bok 1x. Ez a lány hibája is, hiszen nem mondja el, h mi a jo neki.

Egy tanácsom van, nyald ki ugy, h szétélvezze az egyát, és utána meglásd, beindul majd.

2017. jún. 26. 11:11
 15/23 A kérdező kommentje:
Na ez a faramuci helyzet, én szeretek nyalni, sokáig csinálni, de mivel az exe csak orális szexre volt hajlandó sokáig ( mert közben csalta egy másik nővel ) így neki ez beéget negatívumként nekem meg nem nagyon engedi.
2017. jún. 26. 11:29
 16/23 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele. A 16cm átlagos, de az átlagnál nagyobb kell neki. Az orgazmust meg csak megjátsza.

Dobd ki, ne vergődj!!!

Hidd el jobb neked nélküle. Ezt én már végigcsináltam, csak akkor még nem volt lehetőség megkérdezni. Soha nem lesz jobb, csak úgy lerombol, hogy másik nőre nézni sem mersz majd. Onnan pedig nem állsz fel.

Ennél még az is jobb, ha nincs csajod!

2017. jún. 26. 13:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezt csinálja velem is a párom pedig nekem hosszabb,bezzeg más nő mondott olyat hogy egész nap bírná velem.Biztos van itt más boldogtalan nő is /F
2017. jún. 27. 01:33
 18/23 A kérdező kommentje:

köszi a helpet

a probléma....mondjuk úgy megoldódott

2017. jún. 27. 10:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2017. jún. 27. 11:02
 20/23 A kérdező kommentje:

Valszeg sose volt teljesen meg a kémia csak sodrás az árral,

továbbá még sok tapasztalattal nem rendelkezem, így talán nem láttam meg az intő jeleket, vagy türelmetlenségemben túl gyorsan akartam haladni.

Talán ez mind közrejátszott.

Vége lett, elhalt ami köztünk volt.

Nem éreztem magam rosszul, már bennem is érlelődött, hogy nem fog működni. Talán butaság volt ennyire elhúzni, akkor kevésbé fájna, hogy nem én vagyok az aki képes benne beindítani bármit is, így sajnos már elhittem, hogy számára vonzó vagyok és ez miatt fáj, hogy mégsem.

Elmondta, nem tetszik neki a tájszollásom sem, azt sem ahogy beszélek, néha nem találom a szavakat, hasonlók.

De ezek ellenére sem maradt volna tüske bennem, ha ez a kedves teremtésnek megismert leányzó, őszinteség lepjébe csavarna nem mondja el, hogy nem érti miért nincs kémia és miért nem kíván, mikor előttem már már nimfómán volt.

Talán tényleg nem én voltam akire vágyott, de sose értettem, hogy felesleges gonoszkodást miért kell kiélni a másikon, belerúgást az emberbe, nyugodtan megtarthatta volna magának a fenti... megaláztatást.

2017. jún. 27. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!