Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom nem kívánja a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem kívánja a szexet, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Van nekem ötletem, hogy mi állhat a háttérben, csak mások véleményét is meghallgatnám.

Pár hónapja vagyunk együtt, köztünk a harmónia meg van, látom rajta, hogy szeret ( bár a probléma miatt, már lehet csak láttam rajta...) ki is fejezzük egymásnak, nincs elhidegülés de nem kívánja a szexet.

A probléma az, hogy előtte neki ilyen gondja nem volt, ebből pedig az jön, hogy én vagyok a gond kiváltója...

Ő lány, fiatalabb nálam.

Rossz érzés, ennél rosszabb csak az lenne a leszbikussá vált volna mellettem.

Nem szed fogamzásgátlót, szóval a tabletta nem okozhatja a libidó csökkenését.

2017. jún. 25. 23:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó a szex? Ki tudod elégíteni? változatos? te férfias vagy, kíván téged? Vannak spontán "leteperlek" dolgok? Mivel utasít vissza? Vagy csak nem kezdeményez? Ugyanazt szeretitek a szexben? Ő mit mondott amikor kérdezted?

Ezek az infón nélkül elég nehéz válaszolni.

Ennyiből ami ötletem van, hogy nem kíván mert nincs meg a kémia részéről, más férfire vágyik.

N.

2017. jún. 25. 23:35
 2/23 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem vagy szekszi
2017. jún. 25. 23:41
 3/23 A kérdező kommentje:

Jó a szex.

Kitudom.

Nem az, mert vannak pózok amiben fáj neki és a rövid meneteket szereti.

Mit értesz férfias alatt? ha szőrös vikinget akkor nem vagyok férfias, de nem vagyok páwa féle sem.

Nincsenek spontán dolgok, nem élünk még együtt, de mikor valamelyikünknél voltunk akkor nemet mondott a közeledésemre.

Nincs különös oka, ,, most inkább ne" bár közben nedves is lett, de inkább leállított.

Én durvábban és összebújósan is szeretem, őt nem tudom mert mindig mást mond, vagy azt, hogy ,,csináld úgy ahogy te szereted", próbáltam megbeszélni vele, de nem adott konkrét választ.

Néha nem eléggé durva vagyok neki, néha meg nem eléggé lassú és gyengéd.

Én is arra tippelek, hogy nincs meg a kémia, mert előtte ilyen gondja nem volt...

Ami k****a sz***r érzés, pedig az elején jól indult a dolog, most meg már az egómat tépi szét a dolog.

2017. jún. 25. 23:45
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy akkor nem kell erőltetni, szerintem keress valakit aki melett nem fogod ezt érezni.
2017. jún. 25. 23:51
 5/23 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg ez lesz, de valahogy bennem inkább az van, hogy a mostanin kell dolgozni, hogy működjön.

No meg őszintén, van bennem félelem is, mi van ha nem találok senki mást sokáig ?

De ami bánt az az, hogy nálam alakult így ez vele..

2017. jún. 25. 23:59
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Hogy lenne jó a szex ha a rövid meneteket szereti?? Nő vagyok.. ez azt jelenti hogy túl akar lenni rajta. Ha jó a szex akkor engem 0-24 csinálhatna a barátom, egész nap, bármilyen pózban bárhogy. Ha fáj neki, akkor miért írod hogy jó a szex?? max neked jó. Nem élvezi ennyi. Nem kell szépíteni.

2017. jún. 26. 00:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"A probléma az, hogy előtte neki ilyen gondja nem volt, ebből pedig az jön, hogy én vagyok a gond kiváltója"

Ez van, nem írom azt hogy gyengén teljesítesz az ágyban, de ahhoz képest amivel Ő meg volt szokva, ahhoz képest lényegesen alul teljesitesz.

2017. jún. 26. 00:52
 8/23 anonim ***** válasza:
bénán dugsz
2017. jún. 26. 00:52
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Ne akard megmenteni ezt a kapcsolatot. Hidd el jobb neked nélküle, mert teljesen le fog rombolni. Még akkor is, ha az ágyon kívül minden tökéletes. Jó eséllyel kicsinyli a szerszámod, esetleg túl nagy neki, ami fáj, és nem akarja megszokni. Ez ellen viszont semmit sem tehetsz.
2017. jún. 26. 00:55
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem szeret és soha nem volt szerelmes beléd. Mert ő is akarná akkor. Sőt te se vagy szerelmes, csak olyan szükségből vagytok együtt.
2017. jún. 26. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!