Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire baj egy kapcsolatban, ha valaki hetente többször, esetleg naponta kívánja a szexet?
Egy komoly kapcsolatom volt eddig, ott a páromnak egyáltalán nem tetszett, hogy túl gyakran szeretném csinálni. Neki az volt a normális, hogy heti egy, maximum 2, de volt, hogy két hétig nem volt semmi. Nekem ő volt az első partnerem, így nem volt viszonyítási alapom. Igazából most sincs, csak valahogy megszokott lett a szememben, hogy a másik nemnél aligha van olyan, hogy "sok".:D
20l
napi 2 kb elég ,ha nyugisabb nap akkor esetleg 3
F
Én is elso kapcsolatomban vagyok, elso emberrel, és neki az az alap ha sok.
Én meg napi 2-3x akarom csinalni, van hogy tobbszor.
Szerintem ez nagyban függ az emberek igényétől. Nekünk megegyeznek az igenyeink, ezért jól megvagyunk együtt :)
19L
Egyáltalán nem baj.
Úgy is mondhatnám, hogy normális - HA a másik fél is ugyanennyit igényel (és persze ha meg is tudják oldani!).
Barátommal mi napi 2-szer szoktuk csinálni átlagosan, legalábbis amikor egymásnál alszunk. Ami a hétből általában 2 napot jelent.
De van hogy én még többet akarnék, olyankor már ő is leállít. :D
A kapcsolatok elején normális úgymond a sok kefèlès aztán amikor stabilizálódik a kapcsolatot te sem fogsz heti 2-3 nál többet kivánni mert elmegy a "varázs"
Ez ugyanaz mint amikor új autlt veszel a régi helyett... Annyira imádod hogy a wcre is azzal jársz aztán mikor már lekopott az újdonság varázsa és rájössz hogy ez is csak egy négy keréken guruló fèm akkor már optimális mennyiséget használod csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!