Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi hogy képes 15-20 ezer forintot kiadni egyetlen óra vagy egy félóráért egy prostituáltnak, mikor egy barátnőt korlátlanul kefélhet?
Figyelt kérdés
Pasiként őszintén nem értem,van egy haverom aki állandóan qrvázik,heti 2-3x,pedig nem épp egy anyagilag eleresztett csávó,képes kiadni fél óráért 10-15 ezret,felvállalja hogy bármilyen nemi bajt elkaphat,és ha elélvez 3 perc után,a qrva akkor is elkéri a pénzt,a hasonló gondolkodású pasik véleményére lennék kíváncsi,ez tényleg megéri nektek?Mert speciel én a csini bnőm napi 2 kefélem ingyen,ha ezt kiszámolom mennyi pénz hónapokig,akkpr már több tíz millió kijön egy prosti tekintetében,de akkor mégis hogy van ekkora kereslet rájuk?
És légyszi ne az legyen a válasz hogy az összes lánynak pénz kell meg ferrári mert ez vicc:D
Elég egy normális élet lakás stb,és néha néha nem egy milliós de személyreszóló ajándék.
Várom válaszaitok:)
2017. máj. 29. 23:47
71/71 anonim válasza:
És ha meg csal az a gyönyörű bnő? Én sem vagyok valami idős de 3x is volt több mint 1 éves kapcsolatom és abból 2x faképnél hagytak egy másik hapsiért..és olyan volt mint a villám csapás. Kb tönkre zúztak..hiszen nagyon oda adó voltam és én nem sajnáltam annyit költeni rájuk mint amennyit sokan prostrira sem..persze rájöttek hogy hiba volt csak későn..persze ettől függetlenül tudom tisztelni a nőket és nem járok prostihoz.de ilyen élmények után én meg tudom érteni aki igen.hiába vagy néha jóképű vagy maga biztos.én is magyar viszonylatban kereshetek sokat és így is meg esik.oda lent is minden jó mielőtt bárki benyögné hogy a szex volt szar akkor..nem állok sem a kérdező mellet sem a többiek mellet. De barátom még van mit tapasztalnod. Nagyon szűk a látóköröd. Le szolód a többi férfit hogy szexista mind és nem tiszteli a nőket vagy csak szerencsétlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!