Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok pasi hogy képes 15-20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi hogy képes 15-20 ezer forintot kiadni egyetlen óra vagy egy félóráért egy prostituáltnak, mikor egy barátnőt korlátlanul kefélhet?

Figyelt kérdés

Pasiként őszintén nem értem,van egy haverom aki állandóan qrvázik,heti 2-3x,pedig nem épp egy anyagilag eleresztett csávó,képes kiadni fél óráért 10-15 ezret,felvállalja hogy bármilyen nemi bajt elkaphat,és ha elélvez 3 perc után,a qrva akkor is elkéri a pénzt,a hasonló gondolkodású pasik véleményére lennék kíváncsi,ez tényleg megéri nektek?Mert speciel én a csini bnőm napi 2 kefélem ingyen,ha ezt kiszámolom mennyi pénz hónapokig,akkpr már több tíz millió kijön egy prosti tekintetében,de akkor mégis hogy van ekkora kereslet rájuk?

És légyszi ne az legyen a válasz hogy az összes lánynak pénz kell meg ferrári mert ez vicc:D

Elég egy normális élet lakás stb,és néha néha nem egy milliós de személyreszóló ajándék.

Várom válaszaitok:)

2017. máj. 29. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:
Jó rendben ti győztetek,végülis aki heti egyszer elmegy,és durván 100.000-et költ qrvára egy hónapban,és még csak normálisan ki se elégült,viszont ajándékba kaphat egy jó hivet ha ki meri nyalni,az magára vessen,nem az mert egy legénybúcsú,egy szülinap stb egy évbe egyszer oké,ha bnőtlen időszakba van az ember,de hogy valaki ahhoz hogy jöl ki tudjon elégülni fizetősen,ahhoz havonta legalább 200.000 Ft-t kell költeni a prostikra,ez azt jelenti hogy minden másnap 1 alkalom,na akinek ennyire jól megy az szerintem a pár gombóc fagyit is ki birja fizetni:D
2017. máj. 30. 00:45
 32/71 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik kedves előttem szóló,én is pasi vagyok,és imádom a szexet,de aki ilyem szintem egy darab húsnak tartja a szexualitást és a partnerét az nem normális szerintem,nem is beszélve arról hogyv aprosti sok ilyen pasi után telehányja a wc-t,és a tőletek kapott pénzének egy részét pszichiáterre költi,aki épp a ti kiheverésetekben segít neki:D
2017. máj. 30. 00:48
 33/71 Eric Griffin ***** válasza:
Na látod, most már 20k-t költesz havonta a csajodra, 10 perce még ingyen volt :)
2017. máj. 30. 00:48
 34/71 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem te nem értesz valamit.

Prostihoz nem csak olyanok járnak,akivel a kutya sem feküdne le.

Ez marhaság.

Nekem nincs bajom azzal ha valaki párkapcslatban él,csak szerintem az gáz,ha valaki azért tart párkaocsolatot,hogy legyen egy állandó luk,ahová beteheti.

Elég igénytelen lehet valaki,ha neki egész életében megfelel ugyanaz,csak hogy legyen valami.

Amúgy ezek is szívesen szexelnének mással,csak ingyen nem szexel velük senki,na meg az asszony sem engedi mással:)

2017. máj. 30. 00:49
 35/71 anonim ***** válasza:
71%

Hát pedig szex közben tényleg csak egy darab "hús" a másik.

Ha szépíted,ha nem.

Kevesen szoktak pl szex közben pl megvitatni az éppen aktuális poltikai helyzetet.

Olyankor eufóriába esik az ember,és csak az számít,hogy élvezz!

2017. máj. 30. 00:51
 36/71 A kérdező kommentje:

1. A példa hogy inkább 20.000-et koltok ra mint prostira egy orat,teves,nem koltok ra szinte semmit,DE HA koltenek azt is inkabb ra koltenem,mint egy qrvara,akivel kefelhetek 1 budos orat

2. Ha megunom a parkapcsolatot,bar lehet a szerelem kifejezese idegen az itt levo uriembereknek,akkor szerzek ujat,ha azt is megunom akkpr ujat,ha pedig szexre kell no elmegyek es felszedek egyet discoba,nem azert van bnom hogy lyuk legyen a szamba.

(Bocsi az ekezetekert,telefonrol vagyok)

2017. máj. 30. 00:52
 37/71 anonim ***** válasza:
67%

Ugyan már Nyuszika...

Te is onnan ismered a prostikat, ahonnan a kérdező?

Én tudom, hogy miért prostizok: pillanatnyilag rengeteg a munkám, ami nagyon leköt, értelmet ad a létemnek, és sok időmet veszi igénybe. Pillanatnyilag nem tudnék maradéktalanul boldoggá tenni egy bnőt, és nem akarok hamis illúziókban ringatni senkit sem. Röhögve megengedhetem magamnak anyagilag a prostizást, mert velük rengeteg időt tudok megtakarítani. Szuper lányokat lehet megdöngetni - és nem kell hozzá érzelmi hullámokat kavargatni.

Majd ha ezt a munkát befejeztem, akkor lehet hogy kerítek egy barátnőt is, de amíg nem érzem szükségét addig nekem kiválóan megteszik a szexuális munkások.

2017. máj. 30. 00:54
 38/71 A kérdező kommentje:

Hat az erzelmekkel teli szex jobb mint az erzelmek nelkuli,hameg csak arra figyelsz kedves valaszolo,hogy eldurranj,es a partnered egy darab hus es egy darab lyuk,akkor nem mindegy hogy az a bnod vagy egy qurva?

Minden qurva a penzert van a pasikkal,tehat tulkepl mindegyiktol egy megjatszott nyogdecselokurat kapsz,es egy olyan szintu sprintes szexet hogy minel hamarabb elelvezz es elhuzz,hogy jojjon a kovetkezo,ne mondd hogy nem

2017. máj. 30. 00:55
 39/71 anonim ***** válasza:
100%
Jól megfogalmazta az előző!
2017. máj. 30. 00:57
 40/71 A kérdező kommentje:
Oke,a fel millas nettoval rendelkezo ugyvedeket akikbek semmi idejuk nozni,meg a rondabbnal rondabb gazdag politikusokat megertem,kicsit szanalmas de megertem,nem hiszem hogy olyan nagy cucc lenne a fene nagy munkabb mellett leugrani egy szorakozohelyre es ingyen megdugni egy not,max egy vagy ket oraval tartana tovabb:S
2017. máj. 30. 00:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!