Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok pasi hogy képes 15-20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi hogy képes 15-20 ezer forintot kiadni egyetlen óra vagy egy félóráért egy prostituáltnak, mikor egy barátnőt korlátlanul kefélhet?

Figyelt kérdés

Pasiként őszintén nem értem,van egy haverom aki állandóan qrvázik,heti 2-3x,pedig nem épp egy anyagilag eleresztett csávó,képes kiadni fél óráért 10-15 ezret,felvállalja hogy bármilyen nemi bajt elkaphat,és ha elélvez 3 perc után,a qrva akkor is elkéri a pénzt,a hasonló gondolkodású pasik véleményére lennék kíváncsi,ez tényleg megéri nektek?Mert speciel én a csini bnőm napi 2 kefélem ingyen,ha ezt kiszámolom mennyi pénz hónapokig,akkpr már több tíz millió kijön egy prosti tekintetében,de akkor mégis hogy van ekkora kereslet rájuk?

És légyszi ne az legyen a válasz hogy az összes lánynak pénz kell meg ferrári mert ez vicc:D

Elég egy normális élet lakás stb,és néha néha nem egy milliós de személyreszóló ajándék.

Várom válaszaitok:)

2017. máj. 29. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
Nezzetek ez valoban egy tyuk vagy a tojad kerdes,sok indok szol az illegalis,erzelemmentes nok mellett akik leszarnak,es elottetek atment rajtuk egy napkozis osztalynyi pasi egy nap,es sok indok szol egy normalis lany mellett aki a te farkadra izgul,akinek toled lesz nedves a bugyija,es nem szent istitol meg deak feritol,mindkettonek megvan a bája,mindenesetre en passzolnam,ugyanis szeretek nagyon piatnyalni,es ezek a pudvas idiotak tisztaba sincsenek a nemibetegsegekkel,egy nyalastol annyi szart el lehet kapni,hogy en inkabb no nelkul halok meg mint hogy bevallaljam,de tit tudjatok,mindenesetre a vitat lezartam,az allaspontom kepviseletebe minden indokot elmondtam ami fontos,a tobbi reszletkerdes,innen varom a nyugodt hangvetelu,normalis valaszokat:)
2017. máj. 30. 01:02
 42/71 anonim ***** válasza:

Kérdező: te hit-téríteni akarsz, arra meg nem vagyok kíváncsi!

Sok marhaságot összehordtál olyan dolgokról, amiről esetleg olvastál, vagy egy szerencsétlen lúzer haverod beszámolt, de leginkább halovány sejtésed sincs.

Kár rád időt szánni.

2017. máj. 30. 01:02
 43/71 A kérdező kommentje:
Pinatnyalni,a haverom nem luzer,pont olyan mint ti,fizet azert amiert masnak eleg 10 percet beszelni,az hogy ezt te luzernek titulalod,kituno onismeretre vall:D
2017. máj. 30. 01:04
 44/71 Eric Griffin ***** válasza:
Nem vagyok kompetens a témában, mert nem járok prostikhoz. Pusztán ahhoz akartam hozzászólni, hogy hencegsz a szexi barátnőddel akivel ingyen szexelsz, és nagyon úgy jön le az írásodból, hogy lenézed a haverod is meg azokat is akik prositkhoz járnak. Egyre inkább tűnik úgy, hogy te még iskolába jársz, fiatalok vagytok és eltartanak titeket, a kapott pénzből pedig néha költesz a barátnődre. Vagy a másik, hogy a barátnőd tart el. Vagy ha ezek közül egyik sem, akkor nem értem, hogy miért nem tudod felfogni, hogy a szexi barátnőd nincs ingyen.
2017. máj. 30. 01:05
 45/71 A kérdező kommentje:
Teves,valoban nem reg fejeztem be a fosulit,de mar sajat munkaval keresem a kenyerem,sajat lakasba,igy nyiltakozok,a haverom meg egy 32 eves nemet tanár,egesz eletebe a fizetos lanyok jatszottak kozponti szerepet,de amugy kedvelem,nem nezem le,inkabb furcsallom,de abbol a szempontbol igazad van hogy amikor az anyja tartotta el,abbol is prostizott
2017. máj. 30. 01:08
 46/71 anonim ***** válasza:

"sok indok szol az illegalis,erzelemmentes nok mellett akik leszarnak"

Még ezt sem tudod helyesen: Magyarországon a prostitúció nem illegális!

Ha én lemegyek és felszedek egy lányt, és megdugom, akkor meg jössz majd, hogy egy rohadt felelőtlen pénzes-zsák megdöntötte a barátnődet, ahelyett hogy elment volna egy qrvához...

Ne szólj olyan témához, amiről halovány fingod sincs!

2017. máj. 30. 01:09
 47/71 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező két dolgot nem képes belátni: nem mindenkinek van olyan adottsága, hogy barátnőt szerezzem, marad a prosti. Nem kétnaponta, hanem havonta 1-2. Az nem eget rengető összeg.

2: nagyon el van tévedve a prostikkal kapcsolatban, mendemondákból általánosít. A többség tök normális, lehet velük bármiről beszélgetni, tényleg jó fejek, és nem a pénz miatt. Nem dob ki 3 perces menet után, nincs kangorilla, aki megver, a többségnél nincs ilyen "biztonsági őr", rendszeresen járnak szűrésre, ha kéred, mutat friis papírt, hogy semmi baja,, nem kapsz el tőle HIVet, stb, stb

2017. máj. 30. 01:16
 48/71 A kérdező kommentje:
Ha nem illegalis de megis kapcsoljak le oket sorra,amugy meg nem illegalison volt a hangsuly,es ha van szam,megkerdem a csajtol hogy van-e hapsid,ha nincs akkor hajtok ra,igy a penzeszsak pasi noje nem lesz megdongetve ennyi...
2017. máj. 30. 01:16
 49/71 A kérdező kommentje:
Ne viccelj mar,annyit tudok hogy kamu nevvel vannak reggelve,el ne hidd mar hogy a sajat nevevel ellatott korhazi papirt megmutata neked,testore igenis van,vagy testor vagy strici,siman kinyirjak ha nem vagy megverik,vagy egyszeruen nem fizet neki,egy honapba ket prostizas nem elegiti ki egy normalis ember szexualis etvagyat,de meg egy atlagoset sem,es azert jofej mert megfizeted,es eljatsza,szerinted ha bunkozna,akkor mennel tobbet hozza hogy penzt kaphasson?na ugye..
2017. máj. 30. 01:19
 50/71 anonim ***** válasza:

Ha lakáson úzi az ipart, akkor nem kapcsolják le!

Minden nagyvárosban törvényi kötelezettség van a türelmi zónák kijelölésére, de az önkormányzatok kivétel nélkül lesz@rják a törvényi kötelmet!

Nem akarlak kiábrándítani, de tisztában vagyok azzal, hogy egy "rendes" lányt felszedni nem egy nagy idő, és megdönteni sem az!

De - ha felelős az ember - akkor vele foglalkozni kellene, arra meg nincs időm, és nincs energiám - ezt nem bírod megérteni! Legutóbb az egyik prosti akinél voltam egy év múlva doktorálni fog... Egy órát fizettem, és aztán még dumáltunk egy másikat...

Kellemes volt!

2017. máj. 30. 01:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!