Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok pasi hogy képes 15-20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi hogy képes 15-20 ezer forintot kiadni egyetlen óra vagy egy félóráért egy prostituáltnak, mikor egy barátnőt korlátlanul kefélhet?

Figyelt kérdés

Pasiként őszintén nem értem,van egy haverom aki állandóan qrvázik,heti 2-3x,pedig nem épp egy anyagilag eleresztett csávó,képes kiadni fél óráért 10-15 ezret,felvállalja hogy bármilyen nemi bajt elkaphat,és ha elélvez 3 perc után,a qrva akkor is elkéri a pénzt,a hasonló gondolkodású pasik véleményére lennék kíváncsi,ez tényleg megéri nektek?Mert speciel én a csini bnőm napi 2 kefélem ingyen,ha ezt kiszámolom mennyi pénz hónapokig,akkpr már több tíz millió kijön egy prosti tekintetében,de akkor mégis hogy van ekkora kereslet rájuk?

És légyszi ne az legyen a válasz hogy az összes lánynak pénz kell meg ferrári mert ez vicc:D

Elég egy normális élet lakás stb,és néha néha nem egy milliós de személyreszóló ajándék.

Várom válaszaitok:)

2017. máj. 29. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
47%

Hagyjad kérdező, ez a két-három fő válaszoló csak tárgynak tekinti a nőket, semmi érzés nincs bennük, fogalmuk sincs mi az a szerelem. Vagy ha próbálkoztak is barátnővel, akkor sikerült olyan luxuscicababát kifogni aki elvárja a nercbundát meg a gyémántot...

Szóval kár velük vitatkozni, sose fogják megérteni hogy a nő is ember.

Az ilyenek viszont jobb is ha nem akarnak senkit. Azt tudom csak elfogadni ha valaki azért megy, mert pl hónapok óta nem jött össze neki senki, barátnő, vagy alkalmi, vagy aki abszolút nem is akar párkapcsolatot.

A "barátnő sokba kerül" meg a leghülyébb kifogás. Én a feles fizetésben hiszek, sőt mivel barátom jelenleg sokkal rosszabb anyagi helyzetben van, sokszor én fizetem a mozit, vagy a kaját.

Aki a barátnőt "ingyen", vagy "állandó" lyuknak tartja az meg szintén ne akarjon, egy PÁRKAPCSOLAT az messze nem erről szól.

N

2017. máj. 30. 05:16
 52/71 anonim ***** válasza:

*Ja és ha egy pasi nekem valami drága dolgot akarna venni, nem tudnék neki felhőtlenül örülni, kellemetlenül érezném magam. Az meg hogy ruhát is vegyen a színházhoz? XD Na ne! Nőként mondom hogy amelyik csajnak ez az elvárása azt azonnal dobjátok ki. Én sose kaptam még ruhát pasitól (Max karácsonyra), de nem is nagyon szeretnék, nagykislány vagyok már, megtudom magamnak is venni... Max ha nagyon ragaszkodik hozzá az illető, vagy tényleg szívből adja. De el sose várnám.

Na erre varjatok gombot hatvanvalahány százalékosak! XD És biztos hogy ezekkel nem vagyok egyedül (és feminista sem vagyok mielőtt valaki belémkötne).

2017. máj. 30. 05:32
 53/71 anonim ***** válasza:
Jól megbeszélted itt magaddal...mondhatni mi a kérdés...igazad van qrjad ingyen a csajodat, ahányszor akarod, más meg csapassa el a lóvét, ha akarja...
2017. máj. 30. 08:25
 54/71 zoltan tanyi válasza:
Van 2000ftos prosti is egy este alatt nem biztos hogy talalsz atlagos egyèszakas baratnöt
2017. máj. 30. 08:43
 55/71 anonim ***** válasza:
45%

Az a helyzet, hogy egy max. 20 éves kis öcsi vagy még, valszeg még felsőoktatásba jársz, a csajod meg még annyi sincs, szülők eltartanak, téged is, csajodat is, tehát egyrészt nem kerül pénzbe a barátnőd, másrészt meg nem érzed a súlyát annak, hogy te kerested meg a pénzt.

Egy felnőtt férfinak viszont egy barátnő elég sokba kerül. Majd ha felnőtt férfi leszel, rájössz. Ha csak heti egyszer elviszed egy normálisabb étterembe, meg hétvégén valami programra, akkor lazán elköltöttél a csajodra 25-30 rugót. Egyetlen hét alatt. És ehhez számolhatod a többit, közös bevásárlás, "jaj de szép az a ruci", persze megveszed neki mert kisírja, a benzinpénz, amikor furikázod a seggét kocsival, a nyaralás, amit szintén te fizetsz, a fagyik, a kávék, amit egy délutáni sétáláskor megveszel neki, stbstb. Ha ezt mind összeadod, akkor heti szinten a 40 rugóban már bőven benne vagy, de simán lehet 50 is ez az összeg.

Na most, ha ehhez hozzáveszed, hogy mennyire idegesítő tud lenni egy barátnő, a folytonos hisztik, műbalhék, menszeszes agybaj, a stb., akkor máris egy tök vonzó alternatíva az, hogy heti 2-3 alkalommal elmész egy jóféle lakásos prostihoz, ahol csak azt kapod a pénzedért, amit igazán akarsz: a szexet. És nem kapod mellé árukapcsolásként a hisztiket, a műbalhékat, és a többit.

2017. máj. 30. 10:10
 56/71 anonim ***** válasza:
51%
Mennyi szánalmas emberi lény van itt, csak dugnak mint a vadállatok, aztan ennyi.
2017. máj. 30. 11:12
 57/71 anonim ***** válasza:

"Mennyi szánalmas emberi lény van itt, csak dugnak mint a vadállatok, aztan ennyi."

Na de melyik szánalmasabb, élvezetből dugni, mint a vadállat, vagy vacsimeghívásokért, nyaralásokért, rucikért cserébe dugni, mint a vadállat? :DD

2017. máj. 30. 11:26
 58/71 A kérdező kommentje:

Hát én már 50x elmondtam hogy a felsőoktatásból kikerülve,ugyan nem rég de önálló életet élek,és se a gimiben,se a fősulin,se itt a munkában nem találkoztam olyan csajjal akinek bárki kéne,aki ezt gondolja,az nőt nem látott és talán a kérdésemre épp most kaptam meg igazán a választ,:azért mert annyit is érnek.

Csak hogy Lázár Jankó híres mondatát kicsit más irányba értelmezzem:)

2017. máj. 30. 11:48
 59/71 anonim ***** válasza:

53% téged se a személyiségedért szeretnek :D Pontosabban pont azért nem találsz TÁRSAT.

Nekem az tetszik nagyon, hogy sok pasi azon sír hogy a nőknek csak a pénz kell, meg a drága dolgok, vacsorák, nyaralás, ruha stb, közben meg egyre több olyat lehet olvasni- meg az életben is hallani- hogy gyakorlatilag a nő tartja el a pasit :D (nekem van örökségem, sokkal jobban keresek, barátnőmnek van két lakása nekem semmi- csak hogy az utóbbi egy hét kérdéseiből idézzek)

Most akkor hogy is van ez? XD

2017. máj. 30. 12:01
 60/71 anonim ***** válasza:
69%

"53% téged se a személyiségedért szeretnek :D"

Öö, igazából de. Akik szeretnek, azok pont a kendőzetlen őszinteségemért szeretnek. Nem sokan vannak, de nem is célom, hogy mindenki szeressen :D

"Pontosabban pont azért nem találsz TÁRSAT."

Na akkor tisztázzunk valamit: egy férfi egy nőben soha nem találhat TÁRSAT.

A társ az, akire mindig számíthatsz a bajban, aki képes akár a saját érdeke elé helyezni téged, aki önzetlen, aki becsületes, aki gerinces. Tehát a társ fogalma valamennyire analóg a barátság, bajtársiasság fogalmával(NEM ugyanaz, még mielőtt valaki ebbe is belekötne).

A nők pedig nem ilyenek, genetikailag nem így vannak beprogramozva, evolúciósan nem úgy fejlődött a viselkedésük, hogy ilyenek legyenek.

Egy nő soha nem lesz egy férfival szemben önzetlen, önfeláldozó, becsületes, vagy gerinces, egy nő csakis a gyerekével szemben képes ilyen viselkedésre(legalábbis jó esetben, van, amikor a gyerekével szemben sem).

Számára a férfi mindig csak eszköz a saját boldogságához, illetve ahhoz, hogy a gyerekének mindent biztosítani tudjon.

(Mellékesen jegyzem meg, hogy egy nő más nőkkel szemben sem képes ilyen viselkedésre.)

Mert ez férfi viselkedés, egy férfi képes, hajlamos az ilyen társi viselkedésre, de egy nő nem.

Úgyhogy egy férfinak, ha legalább annyi ésszel rendelkezik, mint egy marék molylepke, akkor eszébe sem jut egy nőben társat keresni.

2017. máj. 30. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!