Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak oda a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek

Figyelt kérdés

1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.

Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist

https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes

2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.

3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.

2017. máj. 5. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd már vissza miket írt a kérdező...

2017. máj. 6. 12:57
 62/73 anonim ***** válasza:
36%
Nekem sikerült értelmezni.Valóban nem jobbak semmivel a magasabb egyedek.A kérdése arra irányult,hogy a sok kis tudatlan pitsa miért preferálja őket annyira.Erre a válaszok:mert magas és nekik az ad oltalmat.Hát,erre no comment,ők tudják.Annyira sosem hatottak meg ezek felszínes nőszerű lények. :D
2017. máj. 6. 14:33
 63/73 anonim ***** válasza:
60%

En ertelmeztem a kerdeset, de amiket itt leir az nonszensz. :D

Csak nem ki lettel kosarazva egy magasabb miatt kedves kerdezo?:)

2017. máj. 6. 17:43
 64/73 anonim ***** válasza:
45%
Én egy érintettként írok. Látom azért elszabadultak az indulatok XD. 170cm vagyok, a nők szemében nem férfi, mivel nekik 180cm-től kezdődik ez. Egy bizonyos ideig nem zavart ez, gondoltam a testalkatommal, öltözködésemmel van a baj. Ezeken változtattam és továbbra is csak azt látom, hogy a 155cm-es törpék kivétel nélkül 185-190cm-es pasikkal járnak. Amúgy látom már valaki elsütötte a poént, hogy az összes azt hazudja, hogy nem a legfontosabb a magasság, de mindnek 185-190cm-es kanja van :). Hát igen a másik a farok méret, amiben is megszívtam mivel kicsi van.. Kis ember kis bottal jár dupla nyomor.. Én emiatt nem hibáztatok senkit, csak szar érzés, hogy nem kellesz egyiknek sem, bármennyire vagy jófej srác..
2017. máj. 6. 18:14
 65/73 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem csak ez a sok álszent "nő" a vicc,meg az idióta igényeik.Mellesleg egy magas csaj tényleg nőiesebb is,nem kislányos.Persze ezen a 160-150 centisek fognak besokallni. XD

Az a baj az emberekkel,hogy az ilyen hülye ideálok alapján döntenek.Majd kinövik,vagy nem. :DDD

2017. máj. 6. 19:03
 66/73 anonim ***** válasza:
66%
Más 160-170 centis srácok mégis végigkúrják a fél várost, szóval nem kifogásokat kellene keresni a magasságotok miatt.
2017. máj. 6. 19:08
 67/73 anonim ***** válasza:
31%
160-170?Lol!
2017. máj. 6. 19:52
 68/73 A kérdező kommentje:

"155cm-es törpék kivétel nélkül 185-190cm-es pasikkal járnak"

Erről is láttam már egy kérdést régebben, a sok agyhalott, fogyatékos prolinak ott is kb ez a színvonala volt ott " jáj mi van frodó te kicsi törpe jáj irigy vagy menjél mááá frusztrált csicskaaa nem a magasság számít csak hát a magasabbak jobbak"

2017. máj. 6. 22:02
 69/73 anonim ***** válasza:

Épp csak 160 centis nőként nem várom el, hogy minden férfinak tetszek, nem várom el, hogy a "modell-alkat ideálú" hapsi rögtön kapkodjon értem...

...cserébe viszont kérlek, hadd válasszam már én is ki, melyik fiú tetszik nekem.

(((((( amúgy, Conor McGregort pl imádom, pedig én felszínes pcsa, alapból a magasakat szeretem. )))))

2017. máj. 7. 01:47
 70/73 anonim ***** válasza:
49%
* tetsszek.
2017. máj. 7. 01:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!