Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek
1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.
Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist
https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes
2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.
3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.
Olvasd már vissza miket írt a kérdező...
En ertelmeztem a kerdeset, de amiket itt leir az nonszensz. :D
Csak nem ki lettel kosarazva egy magasabb miatt kedves kerdezo?:)
Szerintem csak ez a sok álszent "nő" a vicc,meg az idióta igényeik.Mellesleg egy magas csaj tényleg nőiesebb is,nem kislányos.Persze ezen a 160-150 centisek fognak besokallni. XD
Az a baj az emberekkel,hogy az ilyen hülye ideálok alapján döntenek.Majd kinövik,vagy nem. :DDD
"155cm-es törpék kivétel nélkül 185-190cm-es pasikkal járnak"
Erről is láttam már egy kérdést régebben, a sok agyhalott, fogyatékos prolinak ott is kb ez a színvonala volt ott " jáj mi van frodó te kicsi törpe jáj irigy vagy menjél mááá frusztrált csicskaaa nem a magasság számít csak hát a magasabbak jobbak"
Épp csak 160 centis nőként nem várom el, hogy minden férfinak tetszek, nem várom el, hogy a "modell-alkat ideálú" hapsi rögtön kapkodjon értem...
...cserébe viszont kérlek, hadd válasszam már én is ki, melyik fiú tetszik nekem.
(((((( amúgy, Conor McGregort pl imádom, pedig én felszínes pcsa, alapból a magasakat szeretem. )))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!