Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek
1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.
Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist
https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes
2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.
3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.
Ilyenkor mondják, hogy "...na, ezért tart itt ez az ország.." :)
Téveszmékben élsz. Annak, hogy egy férfi hogyan verekszik, milyen izomzattal rendelkezik körülbelül a középkor vége óta(15-ik század) egyre kevésbé fontos. A nő és a család megvédésénél, támogatásánál alakult ki az, hogy a nők számára ez fontos legyen, mondhatni az evolúciós folyamat része. Azonban mivel az emberi társadalom fejlődik, az emberi faj egyre többet tud, ez háttérbe szorult. Most, a 21-ik században már nem azzal vagy alfahím, megbízható családfő, ha félkarral padkára csapod az egész utca hím-hadseregét, hanem más dolgoktól. Egyik ilyen az anyagi biztonság biztosítása, a másik(mivel korábban írtam, az ember tudása bővül) az ész. Utóbbi maga az intelligencia, ide tartozik a humor, a megoldóképesség, satöbbi.
Szóval miért vannak oda a lányok a magas pasikért? Nem a magasakért, hanem a náluk magasabbakért "vannak oda" és pedig azért, mert ösztönszerűen biztonságérzetet nyújt számukra. Ez egy teljesen természetes folyamat.
A kérdésben leírt kijelentéseid meg röhejesek. A magasak nem erősebbek, nem nagyobb a farkuk és nem szebbek?
- Miért, az alacsonyak erősebbek? Nem. Kisebbek, rövidebbek, gyorsabb a mozgásuk, nehezebb őket kibillenteni az egyensúlyukból. De visszakanyarodva megint jelzem: ennek a mai világban SEMMI jelentősége.
- A farokméret egy normális nőnek nem számít, csak épp annyira, hogy egy bizonyos skálán belül mozogjon.
- Nem szebbek? Férfi létedre milyen könnyedén megítéled, hogy melyik a nemed legszebbike..:) A szépség szerinted az izomzatmutogatós versenyeken dől el? Elárulok valamit. Ott nem azt díjazzák, hogy milyen szépek a férfiak, hanem azt, hogy mennyire kidolgozott, anatómiai pontosságú testet raktak össze maguknak. És rájuk - akár hiszed , akár nem - nem sok nő gerjed.
Ezt a "jobb a genetikája az alacsonyaknak" dolgot honnan szedted? Mert forrásod biztosan nincs rá, ez csak az agyad kis szüleménye. És pontosan ugyanannyi szép lány van a magasak között is, amit elfelejtesz, hogy a lányok nagy többsége alacsony.
írom mindezt úgy, hogy két éve még alig kapirgáltam a 70 kilót a 189 centimhez, ennek ellenére több barátnőm is volt, nem is akármilyen kinézettel. Úgyhogy nyarvoghatsz kedvedre, amiért bénázol és nem vagy sikeres a nőknél, de ilyen kretén felfogással nem is leszel az. Gyanítom, amit írtam most, azt meg sem próbálod majd megérteni, de nem baj, nekem is jól jött, kicsit összegeztem a gondolataimat azokról, akik - mint te - még ott vannak leragadva, hogy mennyi és milyen izomzat kell a jó nőhöz.
Üdv
24f
Elkezdtél még nagyobb marhaságokat írkálni, mert kifogytál az érvekből. Na, jól jeleztem az előtt, hogy nem vagy az átlag értelmi szint közepénél sem.
Egyébként a plusz vicc, hogy fel vagy háborodva, hogy hogyan választhat valaki magasság alapján párt, holott ahogy - állításod szerint - a nők semmibe veszik az alacsony férfiakat, te ugyanúgy semmibe veszed azokat, akik nem elég izmosak, vagy nem tudnak verekedni.
Vicc vagy, komám, de jó olvasni a marhaságaidat.:)
Drága apróka barátom! A szellemmi szinted annyira mélyen jár hogy ha 210 lennél akkor is a hülyeséged miatt emlékeznének rád! Ennyi ágálás között se tudtál egy közepes érvet felmutatni.
Egyébként felvidítasz itt mindenkit mert csak röhögni lehet ezen az egésszen! Komolyan te most minket vagy magadat akarod meggyözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!