Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők! Nektek nagyobb "szerszám" kell az ágyban?
Figyelt kérdés
Barátnőm 188 magas, jön az első szex, és kicsit aggódom, hogy a 17-18 centi hossz 14 centi kerülettel kevés lesz. Szerintetek?2016. szept. 16. 13:21
1/8 anonim válasza:
Ezt a következtetést mégis miből vontad le?
2/8 anonim válasza:
Nincs köze a magassághoz mekkora pénisz a jó.. Mert egy alacsony lánynak is kevés lehet a 14 cm és jobban preferálhatja a 18-20 cm péniszt. Míg van olyan magas lány akinek meg a kisebb szerszám az ideális. Szóval nincs összefüggés a kettő között. 22 L
3/8 anonim válasza:
Két csajom a közelmúltból: 175 centi, sudár jegenyefa, és a hasonló 17-18-as mérettel már fájdalmat okoztam neki, ha óvatlan voltam. Illetve egy másik lány kb. 160-162 centi, és az öklöm kellett neki. Csuklóig! Meg egy 20 centis dildóval kiegészülve nyomattam neki a duplapuncust. :D Szóval abszolút nincs összefüggés!
4/8 anonim válasza:
Hát figyi, nekem volt 182 magas barátnőm, 178 cm-es is, 175 cm-es is, tehát zömében magas nők, és eléggé szűk és rövid hüvelyű volt a legmagasabb, de a többiben sem lehetet harangozni. :)
Mondjuk picit rövidebb is a méretem, mint neked, de vastagságra ugyanilyen kb. Tökéletes volt a méretem nekik, mindig mondták és éreztem is rajtuk szex közben.
5/8 anonim válasza:
175 feletti csajok IDE írhatnak.
19/ffi
6/8 anonim válasza:
Nekem a két szöges ellentét ugyanolyan magas volt, csak más testalkatú. Egy duci, nagyon nőies testalkatú, és egy szinte teljesen lapos, fiúsan erős csontozatú. Utóbbinak nem értem a hüvelye végére soha semmivel. A duci lánynak pedig konkrétan félig ment be a farkam, és már éreztem a végét. Emellett volt átlagos, 17cm hosszú hüvelyű barátnőm is,aki meg nagyon tág volt alapból. Szóval nincs összefüggés.
7/8 anonim válasza:
Én magas lány vagyok de nem vágyom extra méretekre
8/8 anonim válasza:
Ezt melyik képlet alapján számoltad ki ? :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!