Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha itt valaki azt válaszolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt valaki azt válaszolja hogy ő inkább a nagyobb méretet részesíti előnyben a férfiaknál miért van nullára lepontozva?

Figyelt kérdés

Mindenkinek mások az igényeik. Ha valaki a nagyobbat szereti azt miért kell támadni egyből?

L

2016. szept. 3. 23:33
 1/10 RRR ***** válasza:
70%

talán ,mert aki lepontoz annak nem nagyobb...sértésnek veszi

de ez csak egy tipp

2016. szept. 3. 23:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Priviket feleslegesen írtok, nem válaszolok mert nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést. Annak komoly gondjai lehetnek a szövegértéssel aki ezt ismerkedésnek veszi :)
2016. szept. 3. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Az támadja,akinek kicsi van :P

20L

2016. szept. 3. 23:37
 4/10 A kérdező kommentje:
#3: én is erre gondoltam de a csajok is letámadtak rendesen hogy mit gondolok magamról hogy én a nagyobb méretet szeretem... nem értem :)
2016. szept. 3. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
A válasz nagyon egyszerű; azért pontoznak le, mert a többség nem úgy gondolja ahogy te. Nem vetted még észre, hogy a válaszokat nem hasznosság alapján pontozzák, hanem az alapján, hogy az illető egyetért-e az adott véleménnyel vagy sem?
2016. szept. 3. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom nagyobbnak vagy átlagosnak számít-e, de nekem a 16 cm az pont elég, néha sok is. De ennél 2 centivel kisebbnek nem örülnék.

Ha valaki ezt lepontozza, akkor garantálom, neki kicsi van.

20/N

2016. szept. 4. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Mert nekik kisebb van. Ez olyan, mint amikor valaki leírja, hogy neki a kisebb vagy nagyobb cicik tetszenek. Az a másik tábornak nem esik jól.

Persze nem mindegy, hogy írja le, lehet azt tényszerűen de sértőn is fogalmazni. Ha te azt írtad pl. hogy akinek nincs alsó hangon húsz centi a pénisze, az már nem is férfi vagy hasonló, akkor szerintem érthető, ha kiakadnak. Ha normálisan fogalmaztál, akkor azok pontoztak le, akiknek önértékelési zavarai vannak.

2016. szept. 4. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

hát nem tudom, nekem kisebb cicim van, de pont nem érdekel, ha valaki azt írja, hogy a nagy melleket imádja.

vannak elegen kis mell imádók is:)

millió féle válasz van lepontozva mindenhol, nem kell foglalkozni vele

27N

2016. szept. 4. 10:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem írtam semmi bántót. Csak hogy én a nagyobb méretet részesítem előnyben. Erre mindenki nekem állt..:D

Nektek ment a zöld!! Köszi a válaszokat!:)

2016. szept. 4. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is mielőtt leírom a véleményemet, elárulom, hogy nekem kicsi van.

Na szóval. Mások nevében én nem beszélhetek, de engem sose az zavar, hogy valaki leírja, hogy "Figyeljetek, én tágabb vagyok, a nagyobbakat szeretem, fizikai akadálya van annak, hogy kisebbel élvezzem. " Egy ilyen leírás sose zavart.

Viszont amikor valaki teljesen más hangsúllyal írja le ezt, vagy esetleg így leírja, de utána már lelúzerezi, meg szerencsétlennek, férfiatlannak titulálja azt, akinek kicsi van, na az nagyon zavar. Gondolj bele, milyen lenne, ha neked olyan puncid lenne, ami nem tetszik a srácnak, és emiatt azt mondanák rád, hogy nem vagy nő, meg mekkora szerencsétlen vagy már. Természetesen én ilyet az életben egy nőnek sem mondanék, sőt, a másik kérdéses dolog, a mell mérete se befolyásoló tényező nálam. Lehet pont azért, mert tudom, hogy milyen az, amikor emberek szerencsétlennek titulálnak egy olyan tulajdonságod miatt, amiről nem tehetsz.

A másik ami szokott ebben zavarni, az az amikor társaságokban kerül elő a téma, és milyen jó kis poénok vannak a kis farkakról, meg milyen történetek vannak róluk, hogy mekkora gáz volt már ez meg az a gyerek, meg hát ki sem nézte volna belőle. Én ilyenkor a társaságban a sarokban ülök, és kb telózok, hogy ne vegyék észre, hogy milyen szarul esik az egész.

Nem fogok hazudni, nagy komplexusaim vannak emiatt, nem hiába vagyok még 23 évesen szűz. És volt már rá példa, hogy a lánnyal összejöhetett volna valami, de egy ilyen társasági rendezvényen előjött, hogy ő is milyen szánalmasnak tartja a kis méretűeket. Marha jó volt :)

Szóval valószínűleg azért pontoznak le, mert bárhogy nézzük, ha összejössz egy kisfarkú sráccal, és kiderül, akkor dobod, nem? Sok férfinak, és lánynak is ellenszenves ez a hozzáállás, de én például ezért le nem pontozlak addig, amíg normális hangsúlyban fejted ki a véleményedet.

Viszont sokak nem olyanok, mint én. Ők sajnos emiatt már frusztráltak, és így vezetik le a dolgokat. Nyilván ezt a kommentet is az fogja értékelni, aki átérzi a helyzetet, aki meg nincs ilyen helyzetben az valószínűleg engem is frusztrált hülyének fog titulálni, pedig a hozzászólásom célja nem ez volt, hanem válaszolni a kérdésedre. Remélem tudtam segíteni :) 23/F

2016. szept. 4. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!