Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagalom? A baratom szerint csunya a nemiszervem. Kicsit nagyobb mint az atlag amugy sem vagyok megelegedve nem az a tipikus babapu. Feeling.
Minek vagy együtt egy ilyennel? :/
Aki tényleg szeret, az téged fog a legszebbnek látni! Minden tekintetben. A szerelem megszépít, és ez nem csak üres közhely, ha valaki szeret, tényleg mindenedet szépnek látja!
Na, megszólaltak a nyálasok!
Kérek mindenkit, hogy pontozzon le!
És ezt csak úgy spontán elmondta?
Vajon ő mit szólna ha te mondanád ezt neki.. Ha elfogad így ahogy vagy, és szeret, nem is kellett volna szóba hozza ezt a dolgot. Nem reagálod túl.
Magamból indulok ki. Még ha úgy is gondolnám, hogy ronda a párom nemi szerve, ezt akkor sem közölném vele. Fő a tapintatosság.
Az én barátnőmre 10 férfiből 8 azt mondaná, hogy csúnya.
De nekem ő a legszebb a világon, és szeretem minden porcikáját.
Szóval a barátod nemes egyszerűséggel tapintatlan volt irányodban, és bunkó.
A továbbiakat eldöntöd magadban. Nem tanácsolom sem azt, hogy maradj mellette, sem azt, hogy ne. Az érzelmeiddel neked kell tisztában lenned, és levonnod a megfelelő konzekvenciákat.
33F
mond meg neki hogy az ő farka meg undorító
ennyi
biztos nem akar nyalni
hagyd ott.
nincs csunya punci
mind szép
nekem tettszene az ijen képet megnéznék róla
vagy ozzá nagyon hasonlo képet, mutass leegyszi
imádom nyalni a nagy csiklokat
Hogyha annyira szeretne, akkor nem bántana meg ilyenekkel. Hanem inkább hallgatna és elfogadna úgy, ahogyan vagy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!