Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem csak férfitipus, de nőitipus függő is. Vannak olyan nők, akik képtelenek eléggé ellazulni szex közben, nem tudnak eljutni a csúcsra, és ezt még "cikinek" is találják, így pl párjuk nem is tud a problémáról. Ez esetben igen, lehet hogy jobb tud lenni.
Viszont megfelelő lelki érettséggel, és tapasztalattal rendelkező felek találkozásakor nincs olyan eszköz, ami felül tudná múlni a testiség élményét.
Nekünk van Lelo vibrátorunk, az egyik legjobb a piacon, és lehet sima a szex jó és hatalmas orgazmust tudsz elérni, de egy leloval szinte garantált az orgazmus pár perc alatt.
De a legeslegjobb: a vibrátor és a farok kombinációja!!!
erre nincs konkrét válasz szerintem
helyzet, nő, vágy, pasi, hangulat, hely, ellazultság függő dolog
adott helyzetben simán lehet h nagyobb az élvezet vele, mint egy pasival
de ennek az ellentettje is lehet...
ami fontos ha mindig vibrátorral élvezel el akkor rászoksz és nem fog menni máshogy érdemes kiegészítésként használni
a lelo jó márka nekem még a we vibe jött be mint márka illetv a a gray kollekció pár darabja :)
am annak a ....(káromkodás szolidan) aki azt hangoztatja h csak a hüvelyi a jó, üzenem h a nők nagyon kis százaléka képes rá spontán, nekünk egy tanulási folyamat része ha sikerül de sok sok nő van akinek soha nem lesz
de ez nem azt jelenti h ők kevesebbek
a pasiknak 1xű mert automatikusan simán mechanikai inger hatására is van orgazmusuk
de egy nő élvezete ennél klasszisokkal bonyolultabb !
Az, hogy rászoksz lehet, de hogy ezentúl csak azzal tudsz elsülni nem igaz.
Sőt én tapasztalatom szerint minél aktívabban használsz ilyet és minél hamarabb sikerül ezzel elérni, annál könnyebb a szexben is az orgazmus, mert már kezdesz ráérezni az érzésre.
teljesen más inger éri a csiklót vibri nyalás vagy simogatásnál ...
a vibri sokkal erőteljesebb inger !
van akinek kimondottan fáj a leggyengédebb fokozat is
ez olyan mint az a srác aki sokat ránt rá ... nem fogja élvezni a szexet mert az nem olyan mint ha rámarkol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!