Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagalom? A baratom szerint csunya a nemiszervem. Kicsit nagyobb mint az atlag amugy sem vagyok megelegedve nem az a tipikus babapu. Feeling.
Na megmondom mi a szitu, ti egoista állatok.
Mindenkinek van s lehet saját semélyes véleménye.
Nem kell megsértődni a privát véleményeken, inkább értékeld, hogy nem hazudik a pofádba, mint ma az emberek 90%-a !
Mi az, hogy mondd meg neki, hogy undorító a farka ?
Ha nem így gondolod miért mondanál ilyet ?
Eza tipikus ego-alapú gondolkodás, hogyha megszólnak, akkor te is vissza kll vágj minden áron ? Á...
Ja és kérdező:
Lépj tovább a dolgon. Én sem tartok minden puncit szépnek, és őszinte is szoktam lenni.
Viszont inkább olyan nőt választok akivel megtudom beszélni nyíltan a dolgaimat, gondolataimat stb...
Értékeld az őszinteséget.
Akkor nem kell lefeküdni vele és dobd ki:)
Ha annyira szeretne nem mondaná meg... és tetszene neki mert a tiéd.
Majd ha felnőttél akkor dugj.
Amúgy igaza van a korábbi válaszolónak, a sok nyálas gyökér már itt ia van. Komolyan azt hiszitek, hogy kaptok pár jó pontot?
Ha ezt mondaná nekem egy pasi, ugy pofán vágnám, hogy mehet is amerre lát.
:(
Ha komolyan szeretne ilyet nem mondana. Ez azért nem szép dolog volt tőle hogy ilyet mondott.
L.
nem teszed
ilyet nem mondanék annak akit szeretek,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!