Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlreagalom? A baratom szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagalom? A baratom szerint csunya a nemiszervem. Kicsit nagyobb mint az atlag amugy sem vagyok megelegedve nem az a tipikus babapu. Feeling.

Figyelt kérdés
Azt mondta szeret es nem erdekli csak oszinten megmondja. Ugy erzem ezek utan nem tudnek legekudni vele.
2016. szept. 3. 00:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%
Csúnyának tartja a punidat de azért arra jó hogy bele rakja a farká! Istenem nem értem hogy lehetnek ilyen bunkó pasik és olyan buta lányok akik képesek egy ilyen gyökérel járni!
2016. szept. 3. 06:39
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem reagálod túl, bunkóság volt a részéről ilyet mondani. Ha nekem mondaná ezt a barátom, hogy csúnya a nemiszervem én tuti azt mondanám neki, hogy "nem baj, kicsim, a te farkad sem egy díjnyertes példány, legalább összeillünk." :P
2016. szept. 3. 07:33
 13/26 anonim ***** válasza:
35%

Na megmondom mi a szitu, ti egoista állatok.

Mindenkinek van s lehet saját semélyes véleménye.

Nem kell megsértődni a privát véleményeken, inkább értékeld, hogy nem hazudik a pofádba, mint ma az emberek 90%-a !

Mi az, hogy mondd meg neki, hogy undorító a farka ?

Ha nem így gondolod miért mondanál ilyet ?

Eza tipikus ego-alapú gondolkodás, hogyha megszólnak, akkor te is vissza kll vágj minden áron ? Á...

Ja és kérdező:

Lépj tovább a dolgon. Én sem tartok minden puncit szépnek, és őszinte is szoktam lenni.

Viszont inkább olyan nőt választok akivel megtudom beszélni nyíltan a dolgaimat, gondolataimat stb...

Értékeld az őszinteséget.

2016. szept. 3. 07:35
 14/26 anonim ***** válasza:
20%
Keress már egy képet a neten ami hasonlít. Had tudjuk meg milyen az a csúnyácska a lábad között.
2016. szept. 3. 07:51
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

Akkor nem kell lefeküdni vele és dobd ki:)

Ha annyira szeretne nem mondaná meg... és tetszene neki mert a tiéd.

2016. szept. 3. 08:14
 16/26 anonim ***** válasza:
10%

Majd ha felnőttél akkor dugj.

Amúgy igaza van a korábbi válaszolónak, a sok nyálas gyökér már itt ia van. Komolyan azt hiszitek, hogy kaptok pár jó pontot?

2016. szept. 3. 09:01
 17/26 anonim ***** válasza:
87%

Ha ezt mondaná nekem egy pasi, ugy pofán vágnám, hogy mehet is amerre lát.

:(

Ha komolyan szeretne ilyet nem mondana. Ez azért nem szép dolog volt tőle hogy ilyet mondott.

L.

2016. szept. 3. 09:24
 18/26 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem reagálod túl. A barátod egy kib_szott nagy bunkó. Ha nekem ilyet mondana egy pasi én se tudnék többet lefeküdni vele. Csak üritésre használ.
2016. szept. 3. 09:29
 19/26 RRR ***** válasza:
100%

nem teszed

ilyet nem mondanék annak akit szeretek,,,

2016. szept. 3. 11:16
 20/26 anonim ***** válasza:
60%
11 úgy hogy ok jóképuek és bunkók :) nekik el van nézve az ha megalázzák a barátnojuket :)
2016. szept. 3. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!