Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak oda a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek

Figyelt kérdés

1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.

Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist

https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes

2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.

3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.

2017. máj. 5. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:

# 41

Te megnézetted már magad, hogy mentálisan minden oké? Az ilyen embereket nem értem, odaszarnak valamit egy témához 0 tartalommal 0 hozzáfűznivalóval, 0 érvvel valami full nagy hülyeséget, megmondóemberkedést. Írási kényszered van? Vegyél elő egy füzetet és rajzolgass bele, az a te szellemi szintednek való...

2017. máj. 6. 00:17
 42/73 anonim ***** válasza:
89%
valaki milyen könnyen felhúzza magát :D és még írni se tudsz normálisan, így nem hiteles a kurvа аnyázásod
2017. máj. 6. 00:17
 43/73 anonim ***** válasza:
64%
Drága apróka méregzsák barátom! Ugye nem fogod bevallani hogy ezzel csúfoltak mikor kamasz voltál aztán neki áltál felpumpálni magad de sajnos ez a nöknél nem jött be mivel nem tudsz összefüggően beszélgetni semmiröl csak a testépitésröl. És most csalódott vagy mert nem ugy lett ahogy te elképzelted?
2017. máj. 6. 00:23
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
Jó! Most akkor zsibra vagy zeráf?:) Ez már egy ideg ember ez a kérdező. :) Jaj, inkább ki se írtam volna ezt, még a végén megkeres és összever, hiszen eddig nem vesztett bunyóban! :)
2017. máj. 6. 00:28
 45/73 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy a kérdezőnek valami baja van, meg minden.

Valamint néhány érvnek is volt értelme, de a legtöbben így is azzal jöttök, hogy "drága apróka kérdező", stb.

Tehát nem a tényleges hibáit hangsúlyozzátok ki, hogy pl. esetlegesen elmebeteg, hanem az alacsonyságát.

Akkor ezek után a 172 cm-el elég nehéz nem komplexusosnak lenni.

Egy magas elmebeteget sosem azzal piszkálnak a valós okok helyett, hogy túl magas.

2017. máj. 6. 00:35
 46/73 A kérdező kommentje:

"nök"

látom megjöttek a szabolcsi tahók :D

2017. máj. 6. 00:41
 47/73 anonim ***** válasza:
44%
47: te tudnál ezzel a mókussal beszélgetni? Eleve felháborodva jött ide! Saját véleménye van ami szemben áll a világgal. A az aprócska jelző pedig a szellemi képességeire is igaz!
2017. máj. 6. 00:48
 48/73 anonim ***** válasza:
44%

En is magas lany vagyok, de ez azert eros hogy a szep lanyok 80-a alacsony:DDDDDDD

Mi koze a magassagnak a szepseghez???????????

Attol csunya valaki, mert magasabb mint te?:DDDD

Nem azert, de en 178 centi vagyok, de semmivel nem vonzobbak nalam az alacsony lanyok, sot....

De azert ezt nem hittem volna, hogy a szepseg testmagassagfuggo lett...

2017. máj. 6. 00:53
 49/73 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, számomra full nő pl. Selena Gomez, magas lányoknál kb. tizedannyi az esélye, hogy lesz bennük valami bájos, ok lehetnek agárkutya testű modellek, full komoly teknősbéka fejjel, ezt aláírom.

De most rágugliztam a barátjára, és a The Weeknd nevű énekes az, aki 173 centi, előtte Justin Bieber volt, aki 175 centi. Megnézném azokét, akik itt vergődnek, gondolom sokkal csúnyább lányok voltak.

2017. máj. 6. 01:02
 50/73 anonim ***** válasza:

Selena Gomez nem alacsony. 166 cm.

Ariana Grande alacsony, 157 cm.

2017. máj. 6. 01:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!