Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek
1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.
Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist
https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes
2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.
3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.
# 41
Te megnézetted már magad, hogy mentálisan minden oké? Az ilyen embereket nem értem, odaszarnak valamit egy témához 0 tartalommal 0 hozzáfűznivalóval, 0 érvvel valami full nagy hülyeséget, megmondóemberkedést. Írási kényszered van? Vegyél elő egy füzetet és rajzolgass bele, az a te szellemi szintednek való...
Az oké, hogy a kérdezőnek valami baja van, meg minden.
Valamint néhány érvnek is volt értelme, de a legtöbben így is azzal jöttök, hogy "drága apróka kérdező", stb.
Tehát nem a tényleges hibáit hangsúlyozzátok ki, hogy pl. esetlegesen elmebeteg, hanem az alacsonyságát.
Akkor ezek után a 172 cm-el elég nehéz nem komplexusosnak lenni.
Egy magas elmebeteget sosem azzal piszkálnak a valós okok helyett, hogy túl magas.
"nök"
látom megjöttek a szabolcsi tahók :D
En is magas lany vagyok, de ez azert eros hogy a szep lanyok 80-a alacsony:DDDDDDD
Mi koze a magassagnak a szepseghez???????????
Attol csunya valaki, mert magasabb mint te?:DDDD
Nem azert, de en 178 centi vagyok, de semmivel nem vonzobbak nalam az alacsony lanyok, sot....
De azert ezt nem hittem volna, hogy a szepseg testmagassagfuggo lett...
Hát nem tudom, számomra full nő pl. Selena Gomez, magas lányoknál kb. tizedannyi az esélye, hogy lesz bennük valami bájos, ok lehetnek agárkutya testű modellek, full komoly teknősbéka fejjel, ezt aláírom.
De most rágugliztam a barátjára, és a The Weeknd nevű énekes az, aki 173 centi, előtte Justin Bieber volt, aki 175 centi. Megnézném azokét, akik itt vergődnek, gondolom sokkal csúnyább lányok voltak.
Selena Gomez nem alacsony. 166 cm.
Ariana Grande alacsony, 157 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!