Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak oda a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek

Figyelt kérdés

1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.

Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist

https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes

2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.

3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.

2017. máj. 5. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
91%

17 vagyok. Hiszed vagy sem, de nem szorulok rá senki védelmére ^^ Nem azért van pasim, hogy beugorjon a pillangókés és közém.

Sötét proli módjára gondolkodsz, ez sokkal mélyebbre tesz téged, mint a magasságod.

2017. máj. 5. 23:33
 22/73 anonim ***** válasza:
46%

Hogy ki mennyire izmos meg erős, nem függ a magasságból. Vannak egyszálbélű emberek, akik alacsonyak, és vannak magas férfiak, akik izmosak és erősek, ráadásul értenek a küzdősportokhoz, mint a barátom. A farokméret sokkal inkább rasszfüggő, egy alacsony férfi haverkollégámnak, elmondta, 14 cm, barátomnak 17. Az alacsony férfiak kicsit sem helyesebbek mint a magasak, nincs semmi koherencia a testmagasság és az arc külleme közt. De a hízékonyság, izomzat sem függvénye a teatmagasságnak.

Különben meg miért van az, hogy tök egyértelmű, hogy alacsony hapek kérdése ez? :P

Azért vonzó számomra a magasabb férfi, mert azt igénylem teljes joggal, hogy nálam magasabb legyen, és én 180 cm vagyok. Ó, és kétlem hogy az alacsony nők teszik ki a szép nők 80%-át, max neked alacsony pasiként ők jönnek be. Legalább egy 170 cm kell hogy legyen a nő, hogy nőies legyen, arányos. Ez még az én ízlésem.

A legtöbb nő !agyas pasit akar, azaz alacsony lányok is, nem véletlenül. Arányosabbak, erősebbek, jobb kiállásuk van, férfiasabbak. Az alacsony pasiknak sokat kell kompenzálniuk, hogy ugyanolyan vonzóak legyenek.

Én még olyat is hallottam, hogy egy nőt zavarta hogy az exe volt mindig a legalacsonyabb férfi a társaságban, ezért utána csak magas férfit keresett.

2017. máj. 5. 23:36
 23/73 A kérdező kommentje:
Te most ezzel a sok kamuval (meg azzal, hogy nőnek adod ki magad) akarod alátámasztani, hogy mennyire jó vagy hogy egy cula gyerek vagy? Mennyi életed van?
2017. máj. 5. 23:39
 24/73 anonim ***** válasza:
100%
Az ecsetfej megint nem magasságfüggő... -_-
2017. máj. 5. 23:39
 25/73 anonim ***** válasza:
49%

Hát barátom nem mi 185 magasak vagyunk az okai annak hogy a nök karácsonyfa disznek néznek! Indok kell? Maradjunk az evolúciónál : köztudott hogy a magasság és az életminöség összefügg(lásd: északoreai emberek átlag fél fejel alacsonyabbak mint a délkorreaiak) amikor a nő vonzonak találja a magasabb férfit azt vezeti le hogy nyilván ügyes vadász életre való jól tud gondoskodni az utódokról. A tulélés nem azon múlt hogy ki tudja lenyomi a másikat! Azon hogy ki tud több kaját hazavinni!

De lehet hogy csak jobb képüek vagyunk és nem a mi szánkba folyik a nyál!☺

2017. máj. 5. 23:41
 26/73 anonim ***** válasza:
75%
17-es válaszoló vagyok, nem éves :D. Nem csinálok szívügyet ebből, ha késsel fenyegetnek futi van, nem várom el senkitől, hogy becsületből megvédjem, sőt még én is megtépem, ha szeretem és megpróbálja. Ez a bunyóban én majd megmutatom hozzáállásod szánalmas. Egyébként remélem figyeltél, mert egy szóval sem írtam, hogy egy 170 centis pasival gáz lenne. Simán jó. A magadfajta gyökerekkel van gáz.
 27/73 anonim ***** válasza:
31%
Ide figyelj. 21/N vagyok, és a 187 centis barátomról írtam. De ez volt az utolsó kommentem, nem beszélek veled, nem érdemes.
 28/73 anonim ***** válasza:
70%

Hallod kincsem. A magassagodnak semmi koze nincs ahhoz, hogy miert sz.rnak a fejedre.

A viselkedesed elviselhetetlen, utalkozo, kotekedo, undok, kb egy jo tulajdonsagodat nem mutattad meg.

Milyen gonosz kis torpe vagy :D igaz, hogy az alacsony emberek azert gonoszak, mert kozelebb vannak a pokolhoz, mint a magasak?

Rad aztan igaz a mondas, hogy kicsi a bors, de eros!

2017. máj. 5. 23:43
 29/73 anonim ***** válasza:
43%

1. Eleve idióta az, aki verekedni akar mindenáron egy konfliktus kezelésénél

2. Miért kéne ahhoz testépítést művelnem, hogy belelássak abba, a legtöbben miért is csinálják? Hidd el, sok embert ismerek, akik gyurmáznak, és nagyon nem az egészségükért teszik, sokkal inkább egóból. Ráadásul a sok tré, de amúgy első osztályúként reklámozott kiegekről inkább ne beszéljünk, nem megyek bele a biokémiába.

3. Miért van az, hogy aki nem nyalja fényesre a seggét a gyurmázóknak, azt lenézik annak művelői?

4: Alacsony pasi vagy, kisebbségi komplexussal.

2017. máj. 5. 23:43
 30/73 A kérdező kommentje:
A vicc az egészben, hogy 183 centi vagyok. Inkább átlagosnak mondanám, és nem szar senki a fejemre, volt bőven barátnőm. Azért elég jól elvergődtetek, ennyit tudtok felmutatni az életben, hogy culák vagytok, ami nem is a ti érdemetek, csak így pottyantott ki anyátok. Csak hányingerem van a felszínes emberektől, leköpném az olyat, aki ez alapján választ párt, hogy valaki 190 centi felett legyen. Slusszpoén, amikor ezek sem többek 165-nél.
2017. máj. 5. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!