Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak oda a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak oda a lányok a magas pasikért? 1. Nem erősebbek 2. Nem nagyobb a farkuk 3. Nem szebbek

Figyelt kérdés

1. Bunyóban pl. sokszor az alacsonyabb az erősebb... Floyd Mayweather, Conor McGregor stb. stb.

Sokszor egy 175 centis agyonaláz egy 185 centist

https://www.youtube.com/watch?v=jtuDgJ29aes

2.Elég csak a világ legnagyobb farkú emberét megnézni, Jonah Falcon-t. 170 centi kb.

3. Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is. Őszintén a szép lányok hány százaléka alacsony? 80? Egy fiúnak is sokkal többször jobb a genetikája alacsonyként mint nyurgaként.

2017. máj. 5. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:
Olyan röhejes, amikor van egy ilyen 155-165 centis lány, és 10 pasival kavar egy évben, de mindegyik 190+
2017. máj. 5. 23:15
 12/73 anonim ***** válasza:
100%

Szűk baráti körömben a legalacsonyabb 162, a legmagasabb 205cm.

Mindegyik értelmes, normális jó fej.

2017. máj. 5. 23:15
 13/73 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg ne általánosíts. Minden nőnek másmilyen az ízlése. Én 158 cm vagyok, úgyhogy nekem tök mindegy milyen magas a pasi :D
2017. máj. 5. 23:16
 14/73 anonim ***** válasza:
72%
De ha fordítva van,akkor egy kiscsaj se járna a fétfival,mert jajj,kisebb.Ennyik a mai "nők". :)
2017. máj. 5. 23:17
 15/73 anonim ***** válasza:
88%

Tipikus "en alacsony vagyok, ezert leszolom a magasokat, mert az jon be a lanyoknak, de igazabol ok nem bantottak engem".

Ez kb olyan, mint mikor a kover nok leszoljak a normal/vekony testalkatuakat.

Nagyon gyoker vagy. Ha nem talalsz valakit, az nem a magassagod miatt van.

Normalis noknel minden kulsoseg ugy van lesz@rva, ahogy van, hogyha a belsod egy nagy kincs. Talan ha nem askalodnal, meg nem sertgetnel ok nelkul embereket, akkor merfoldekkel nagyobb sikereid lennenek.

Es ne gyere Azzal, hogy "de ok is sertegetnek", stb. Az az o szegenysegi bizonyitvanyuk. Ugyanolyan gyoker akarsz lenni, mint akiket utalsz, mert gyokerek?

Istenem gyere le.

2017. máj. 5. 23:18
 16/73 anonim ***** válasza:
72%

"Sokkal többször van jobb genetikája alacsony fiúknak meg lányoknak is."

Aha. Elárulod nekem, hogyan néz ki egy 170 centis izmos férfi és egy 195 centis izmos férfi? A magasabb embereken sokkal jobban néz ki az izomzat.

2017. máj. 5. 23:21
 17/73 anonim ***** válasza:
77%
A szépség szubjektív. Különben kit érdekel "bunyóban" mi van? Hol élsz te? :D 20L
2017. máj. 5. 23:22
 18/73 A kérdező kommentje:

"A magasabb embereken sokkal jobban néz ki az izomzat."

Kb. semmi közöd nem lehet a testépítéshez.

2017. máj. 5. 23:23
 19/73 anonim ***** válasza:
68%
Nagy ívben leszarom a testépítést. Az színtiszta egó, semmi más. Én sokkal jobb sportokat művelek.
2017. máj. 5. 23:24
 20/73 A kérdező kommentje:

OK, nem értesz hozzá, nem érdekel, de akkor miért okoskodsz benne? Hány 2 méteres Mr. Olympia volt eddig? Magas emberek meg a szép izomzat... :D

Majd érdekelni fog a bunyó amikor az ecsetfejű palid nem tud megvédeni. Én eddig mindenkit meg tudtam verni, aki belémkötött, pedig az egyiknél még pillangó kés is volt.

2017. máj. 5. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!