Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiket középiskolában azzal gúnyoltak hogy rondák vagytok évekig hogy viszonyultok a férfiakhoz?
"Félek a jövőben is így fogok járni férfi kollégákkal pl."
Így fogsz, ha nem lépsz túl a múlton.
Azért sugdosnak a hátad mögött, mert nem tudsz lazítani. Nem tudod elfogadni a bókokat, nem nyitsz a pasik felé. Pedig ők már nem azt a lányt látják benned, aki voltál, hanem aki most vagy. Ha továbbra is így viselkedsz, akkor nem kell majd senkit közel engedned magadhoz, mert senki nem fog közeledni hozzád. De nem amiatt, ahogy kinézel, vagy ahogy akkor kinéztél, hanem mert ilyen vagy, mert így viselkedsz. Érezd magad jól a bőrödben és élvezd, ha valaki beszélget veled és esetleg bókol. Köszönd meg mosolyogva és a pasik is máshogy fognak hozzád állni.:)
Engem is mindig csúnyának tartottak, pedig igazából nem voltam az. Utólag ezt volt aki el is ismerte, bár a többséget "meg sem ismerem" ha szembe jön az utcán...
Általánosban és gimiben is utáltak, fősulin már eltűrtek. Én nem lettem se távolságtartó, se ribi (bár egyesek ezt megkérdőjelezik, mivel több mint 10 pasim volt már). Viszont a korombeliekkel nagyon nehezen jöttem ki. A pasijaim többsége 10-15 évvel idősebb volt, egy volt csak velem egyidős. Aztán 30 éves koromban ez fordult, és a kicsit fiatalabbak kezdtek el vonzani. De továbbra sem a korombeliek.
Általánosban borzalmas volt, de (sajnos) már itt megtalált egy 30 éves pasi, talán így alakult, hogy nagyon sokáig a jóval idősebbek vonzottak (vele nem feküdtem le). Fősulin meg teljesen normális volt, hogy nem a diákok közül választottam...
És fiúk, vagyis inkább férfiak között mindig is jobban éreztem magam mint nőkkel. Erre csak a barátnőim kivételek, akikből nincs sok.
Àltalànosban szovatott néhæny gyökér sràc.Nem voltam csúnya,csak nagyon vékony,egyszerű,csendes.
Aztàn középsuliban gondoltam egyet és drasztikus stilusvàltàson mentem keresztül,elég extrém tàrsasàgba kerültem,hala nekik,megjött az önbizalmam is.Egyedül az alkatom mem valtozott.Ugyan olyan vekony voltam.De bomlottak utànam a pasik.Élveztem a tetszést,a sikert.A legjobb pasikat kaptam meg.Nem lettem férfigyűlölő.Sőt!Azokat gyűlölöm,akik régen megbàntottak.De azt nem aki nem àrtott nekem.Fel tudok oldódni.Sőt,ferfiak közt jobban érzem magam.A nőkkel ritkàn jövök ki.
Nem, mert egyrészt lányok bántottak,
másrészt olyan srácok, akik nem voltak igazán férfiasak.
Az egyikük például úgy öltözött, mint egy meleg.
Nem akarom leszólni a melegeket, csak értitek, hetero nőként pont fölösleges lenne rájuk potenciális partnerként tekintenem. :"D
21/L
általánostól, sőt még előtte is ezt hallgattam. középiskola? még estin is.
férfigyűlölet? nem mindegyiket gyűlölöm. van kb 2 kivétel, az egyik az édesapám <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!